Zmáčkněte ESC pro zavření

Myslivost

Tipy na vše o Myslivost přímo od chovatelů pro chovatele.

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Irský setr


Irský setr (Irský červený setr, Irish Red Setter) Povaha plemene Irský setr je inteligentní, trochu svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný pes. Z hlediska myslivosti je ovšem v..

Flat coated retrívr


Flat coated retrívr (Flat Coated Retriever) Povaha plemene Flat coated retrívr je výborný lovecký a společenský pes. FCR je využívaný k myslivosti, záchranářským účelům nebo j..

Anglický setr


Anglický setr (English Setter) Povaha plemene Je to pes vhodný do rodiny a k dětem. Dá se snadno vycvičit a je ze všech setrů nejklidnější a nejméně komplikovaný. Je to klasic..

Canisterapie s bulíkem


Jan 29, 2014 ... Děti uvedly myslivost, slepecké psy, policejní psy, o kterých dokonce řekly, že můžou hledat drogy. Mile mě překvapil jejich přehled.

Co chcete vědět o Myslivost?

Chcete vědět více o Myslivost? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Myslivost a podobných témat.

Lovec profesionál


Nov 27, 2014 ... Myslivosti se věnuje už 10 let, takže stihla získat spoustu zajímavých zkušeností z praxe. Skutečný lov už není takový med, jako výcvik, který ...

Výmarský ohař – stříbrný lovec


Nov 9, 2013 ... V dnešním moderním světě jsou i lidé, kteří si pořizují psy jako módní doplňky. „Ocelový“ pes s jantarovýma očima je přitažlivý pro mnoho ...

Jezevčík, je to vůbec pes?


Apr 7, 2012 ... Ale upozorňuju že mívám psa jako kolegu a ne na myslivost i když si nemyslím že by byl pro tyhle účely nepoužitelnej bez cílenýho trénování.

Jak se psem bez úhony do lesa


Nov 10, 2013 ... Chápu správně, že tedy při jakékoliv procházce v lese musí být pes na vodítku? Jinak ho myslivec zastřelí? Chápete dobře, že pes by měl být při ...

Můžou nám myslivci zastřelit psa?


Apr 26, 2017 ... Jak to tedy je s oprávněním „myslivců“ střílet naše psy či kočky v lese resp. v honitbách? Zákon o myslivosti stanovuje přesná kritéria, kdy a ...

Více toho o myslivost nemáme

Pro další informace o myslivost zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o myslivost.