Zmáčkněte ESC pro zavření

O psech

Tipy na vše o O psech přímo od chovatelů pro chovatele.

Dandie Dinmont teriér


Dandie Dinmont teriér Povaha plemene Tento pes je věrný a hravý. Není útočný, snese se s dětmi i jinými domácími zvířaty. Je přátelský a přitom velice dobrý hlídač. Štěkot, kt..

Americká akita


Americká akita (Velký japonský pes) Povaha plemene Akita je velice přátelský pes, oddaný a ostražitý. Celkem snadno se přizpůsobí a občas vás až překvapí obdivuhodnou intelige..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Italský spinone


Italský spinone (Spinone Italiano, Italian Wire-haired Pointing Dog) Povaha plemene Italský spinone je výborný lovecký pes vhodný pro práci na suchu i ve vodě. Pracuje sice po..

Ibizský chrt


Ibizský chrt (Ibizský podenco, Podenco Ibizenco, Ca Eivissec, Ibizan Hound, Baleárský pes, Baleárský chrt)   Povaha plemene Ibizský podenco je laskavý pes, oddaný svému pánu. ..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Anglický setr


Anglický setr (English Setter) Povaha plemene Je to pes vhodný do rodiny a k dětem. Dá se snadno vycvičit a je ze všech setrů nejklidnější a nejméně komplikovaný. Je to klasic..

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

Pět mýtů o psech


Dec 30, 2017 ... Pět mýtů o psech · Černobílé vidění. Tak tohle patří asi k jedné z nejproslulejších psích fám. · Starého psa novým kouskům nenaučíš · Alespoň ...

Co chcete vědět o O Psech?

Chcete vědět více o O Psech? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají O Psech a podobných témat.

Důvěrná zpráva o psech


Nov 8, 2019 ... Už nikdy nebudete na psy pohlížet tak jako dřív. Brian Hare, autor knihy Geniální psi. https://plotknihy.cz/cs/duverna-zprava-o-psech ...

10+1 Mýtus o psech


Sep 4, 2015 ... Mýtus: Pes by neměl jíst syrové maso, jinak bude agresivní. 2. "Velký pes nepatří do bytu." Psi jsou smečková zvířata, takže pokud to přeženu, ...

Mýty a fakta o psech


Dec 30, 2018 ... Mezi mými pejskařskými známými jsou stále tací, kteří věří některým mýtům kolujícím o psech. 1. Suchý nebo teplý čumák znamená, že je pes ...

Beseda o psech s Rudolfem Desenským


Beseda o psech s Rudolfem Desenským. Místo konání: Studeněves 13, okres Kladno (areál Krkavčího mlýna). Kontakt: 724841799. Odkaz: www.vip-pets.cz.

10+1 zajímavost o psech: Psí smysly


Nov 11, 2017 ... 10+1 zajímavost o psech: Psí smysly ... Ke spokojenému soužití se psy je často potřeba pochopit jejich vnímání tohoto světa a někdy tomu i ...

Jumpy - pes, který dělá parkour


Jul 11, 2016 ... Fotograf vzal svou zachráněnou fenku Maddie na jedno velké dobrodružství · Mazlíčci: Chybíš mi každou vteřinu · 10+1 Mýtus o psech.

Cesta k pozitivnímu posilování


Jun 2, 2016 ... ... čtete jeho vynikající články o pozitivní motivaci a o dominanci v psím světě. ... o psech a jejich výcviku jsem ale nevěděl vůbec nic.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... O to v podstatě v tomto poměrně novém psím sportu jde - pást balóny. ... A každý správný pejskař o psech rád nejen vypráví, ale.

Více toho o o psech nemáme

Pro další informace o o psech zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o o psech.