Zmáčkněte ESC pro zavření

Co se rika o psech

Tipy na vše o Co se rika o psech přímo od chovatelů pro chovatele.

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Italský spinone


Italský spinone (Spinone Italiano, Italian Wire-haired Pointing Dog) Povaha plemene Italský spinone je výborný lovecký pes vhodný pro práci na suchu i ve vodě. Pracuje sice po..

Dandie Dinmont teriér


Dandie Dinmont teriér Povaha plemene Tento pes je věrný a hravý. Není útočný, snese se s dětmi i jinými domácími zvířaty. Je přátelský a přitom velice dobrý hlídač. Štěkot, kt..

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

Co chcete vědět o Co Se Rika O Psech?

Chcete vědět více o Co Se Rika O Psech? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Co Se Rika O Psech a podobných témat.

Mořský vlk není jen druh ryby!


Jul 17, 2017 ... Mořský vlk není jen druh ryby! Na pobřeží tichého oceánu v Britské Kolumbii můžete najít zvláštní vlky - říká se jim “mořští vlci” a žijí ...

Tajemství kočičích vousů


Apr 21, 2017 ... Co byste měli o chovu potkanů vědět, než se stane vaším... Sport a ... Lovecké pudy jsou v těchto psech ale hluboko zakořeněné a stačí je k tomu ...

Více toho o co se rika o psech nemáme

Pro další informace o co se rika o psech zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o co se rika o psech.