Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi rec

Tipy na vše o Psi rec přímo od chovatelů pro chovatele.

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Slovenský čuvač


(Slovakian chovach) Povaha plemene Slovenský čuvač je velice dobrý společník. Miluje všechny členy rodiny a svou lásku rozděluje mezi všechny členy rodiny stejnou mírou. Hodí ..

Rhodéský ridgeback


Povaha plemene Povaha tohoto velkého psa je velmi přátelská. Potřebuje mít stálý kontakt s člověkem, ale je nutné jej pevně a důsledně vychovávat, ne však tvrdě. K cizím lidem..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Co chcete vědět o Psi Rec?

Chcete vědět více o Psi Rec? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Rec a podobných témat.

Králičí řeč těla


Apr 23, 2019 ... Králičí řeč těla. Nejen psi a kočky s námi neverbálně komunikují. I králíci nám svými neverbálními projevy, jako jsou postoje, gesta a zvuky ...

Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas


Jan 30, 2017 ... Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas ... Psi jsou nejenom skvělí společníci a věrní přátelé, ... Psí překážkové dráhy – to je agility.

Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas


Jan 30, 2017 ... Příště vám popíšu řeč uší, očí a vůbec grimas obličeje. ... Mezi lidmi panuje přesvědčení, že psi umí plavat a je pro ně tento pohyb ...

Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas


Jan 30, 2017 ... Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas ... Že psi svou přítomností zvedají lidem náladu, je dávno prokázané. Pozitivních účinků, které jsou ...

Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas


Jan 30, 2017 ... Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas. Porozumět zvířeti je mnohdy snadnější než lidem. ... Taky jsou vaši psí chlupáči ze sněhu celí nadšení?

Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas


Jan 30, 2017 ... Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas ... Příště vám popíšu řeč uší, očí a vůbec grimas obličeje. ... Psí zlozvyky a jak se jich zbavit.

Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas


Jan 30, 2017 ... Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas. Porozumět zvířeti je mnohdy snadnější než ... Já bych v takovém počasí rozhodně nechtěla být v psí kůži.

Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas


Jan 30, 2017 ... Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas ... Zajít si mohou třeba na pedikúru či si zamlsat do psí cukrárny. U masáží ovšem nejde jen o rozmar.

Znáte řeč želvího těla?


Aug 16, 2016 ... Osobitá řeč těla želv je zaměřená hlavně na to, ... Řeč želvího těla ... Mohou psi vycházet s ptáky a hlodavci v jedné domácnosti?

Více toho o psi rec nemáme

Pro další informace o psi rec zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi rec.