Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi zapasy

Tipy na vše o Psi zapasy přímo od chovatelů pro chovatele.

Perro de Pressa Mallorquin


(Malorská doga) Povaha plemene Perro de Presa Mallorquin - malorská doga - je známá svou klidnou povahou. Je velmi oddaná a věrná svému pánovi. Je to výborný hlídací a strážní..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Americká akita


Americká akita (Velký japonský pes) Povaha plemene Akita je velice přátelský pes, oddaný a ostražitý. Celkem snadno se přizpůsobí a občas vás až překvapí obdivuhodnou intelige..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Anglický buldok


Anglický buldok (English Bulldog) Povaha plemene Šlechtěním se podařilo bojovníka změnit v kamarádské, mírumilovné až apatické zvíře. Anglický buldok je přátelský, trochu tvrd..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Akita Inu


Akita Inu (Akita-inu, akita-ken) Povaha plemene Akita inu je mimořádně věrný pes. Jsou zdokumentovány případy, kdy i deset let po smrti svého pána Akita chodil čekat na nádraž..

Malý velký pes - Francouzský buldoček


Feb 22, 2014 ... Buldočkáři dělí psí plemena (prý z legrace) na psy a buldočky. ... menší psi, vhodní pro tehdy velmi populární zápasy psů s býky a s jiným ...

Co chcete vědět o Psi Zapasy?

Chcete vědět více o Psi Zapasy? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Zapasy a podobných témat.

Zábava pro samuraje


Oct 31, 2015 ... Jsou to psí siláci, a proto mají také své speciální sporty. ... jako jeho příbuzní, například pitbulteriér, byla vyšlechtěna pro psí zápasy.

Bull sporty


Jan 23, 2014 ... Těmito sporty jsou nahrazovány zakázané psí zápasy. Stejně jako u nich jde zde o sílu, houževnatost, odolnost a hlavně nechuť psa prohrát.

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... ... mix vhodný pro psí zápasy ve Spojených státech amerických. ... I amstafové dokážou být neskutečně milí psi, kteří by mouše neublížili.

Dělení psích plemen do skupin


Jan 30, 2011 ... Většinou majetku, ale také na dřívější bojové zápasy. ... Tito psi byli vyšlechtěni jako honiči a mezi jejich speciality patří lov jezevců a ...

Kukur Tihar: Nepálské oslavy psa


Oct 30, 2018 ... V hinduistické mytologii zaujímají psi zvláštní a velmi důležité místo. ... kde psy nemilují, v Indonésii dokonce povolují jejich zápasy.

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... Někteří psi se proslavili na filmovém plátně, jiní záchranou lidských ... kde psy nemilují, v Indonésii dokonce povolují jejich zápasy.

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... Nezapomínejte ale přitom, že psi mají normální tělesnou teplotu vyšší než ... kde psy nemilují, v Indonésii dokonce povolují jejich zápasy.

Kastrovat či nekastrovat II. - psi


Nov 26, 2016 ... psi. Minule jsem se s vámi podělila o mé názory na kastrace obecně a ... kde psy nemilují, v Indonésii dokonce povolují jejich zápasy.

Psí historie VII.: Krásný Joe


Dec 23, 2016 ... Psí historie VII.: Krásný Joe ... Asie: Kontinent, kde psy nemilují, v Indonésii dokonce povolují jejich zápasy.

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Psi dominují svojí mohutnější postavou, větším vzrůstem a tvrdohlavým či prudším jednáním. Díky pevnějšímu nervovému systému zvládají pejsci ...

Psí historie VI.: Antis


Oct 12, 2016 ... Psi v našem životě hrají přeci důležitou roli, tak se pojďme podívat, ... kde psy nemilují, v Indonésii dokonce povolují jejich zápasy.

5 typů psů, kteří se nejhůř fotí


Sep 8, 2014 ... Konečně jsme se s Lukášem prokousali nezbytnými technickými základy focení a můžeme se věnovat postřehům z praxe psího fotografa. Někteří psi se ...

Pravidla psí koupačky


Jul 17, 2019 ... No a naše psí parťáky přece nenecháme pařit se doma. ... Asie: Kontinent, kde psy nemilují, v Indonésii dokonce povolují jejich zápasy.

Mýty a fakta o psech


Nov 21, 2018 ... Psi samozřejmě vrtí ocasem, když jsou šťastní. Není to ale zdaleka jediným důvodem. Ocas je pro ně komunikačním prostředkem k vyjádření celé ...

Více toho o psi zapasy nemáme

Pro další informace o psi zapasy zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi zapasy.