Zmáčkněte ESC pro zavření

Letni tabory a soustredeni se psy

Tipy na vše o Letni tabory a soustredeni se psy přímo od chovatelů pro chovatele.

Psí tábor jako dovolená se psem


Apr 17, 2015 ... Letní výcvikový tábor, který je zaměřený na sportovní a služební kynologii, pořádá i Jan Srb, který bude na táboře figurovat obrany. Dále se ...

Agility soustředění u koní


Agility soustředění u koní, Psí akce, PESWEB. ... Tábor není určený pro: ... zájmu ze strany účastníků se budeme věnovat naučení různých triků tance se psem ...

Co chcete vědět o Letni Tabory A Soustredeni Se Psy?

Chcete vědět více o Letni Tabory A Soustredeni Se Psy? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Letni Tabory A Soustredeni Se Psy a podobných témat.

Tábor dogdancingu


Tábor dogdancingu, Psí akce, PESWEB. ... Přes 30 složených zkoušek dogdancingu se svými psy. ... V areálu sociální zařízení, kuchyňka, letní kiosek.

TÁBOR AGILITY A DOG DANCINGU RATENICE 2014


Úrazové pojištění a pojištění psa je osobní záležitostí účastníka, ale doporučuje se. Cena: Pro psovoda s jedním psem bez stravování = 2500 Kč agility a MIX , ...

Seminář Psí hlavolamy


Chcete se společně se svým psem zabavit i doma během dlouhých zimních večerů. ... pozornosti a soustředění, pomáháte mu zvýšit sebevědomí a nenápadně ho tak ...

Agility - Pár slov o odložení


Feb 3, 2019 ... Určitě to zná mnoho z vás, psi se pro samé těšení na parkur rozhodnou ... pokud mají odložení spolehlivé, a ví, že mají zůstat soustředění.

Výcvikový tábor Želivka 2017


pořadatel neodpovídá za škody způsobené psem nebo psovodem ani za ztrátu, zranění nebo úhyn psa; vstup na vlastní nebezpečí; osoby mladší 18 let se mohou tábora ...

Jak naučit psa nosit náhubek


Nov 14, 2016 ... Poradím vám, jak se stresu vyhnout a psa na náhubek zvyknout. ... na dovolené a někteří z nás i na psí soustředění a tábory.

Psi záchranáři


Apr 18, 2016 ... I záchranářští psi se mohou specializovat a skládat celou řadu odborných ... na dovolené a někteří z nás i na psí soustředění a tábory.

Jak chránit psa před klíšťaty


Jun 1, 2016 ... Naštěstí se rozšiřují i způsoby, jakými lze naše chlupáče, ... Jezdíme na výlety, na dovolené a někteří z nás i na psí soustředění a tábory.

Pojištění psa a kočky


Jul 1, 2016 ... Vyplatí se to ale vůbec, na co se pojistka vztahuje a jaké jsou podmínky? ... na dovolené a někteří z nás i na psí soustředění a tábory.

Psí zlozvyky a jak se jich zbavit


Oct 26, 2022 ... Pokud vám pes začne přerůstat přes hlavu až v dospělosti, nezoufejte! S každým zlozvykem se dá pracovat. I staršího psa je možné převychovat, ...

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... Samozřejmě se tu nebudeme bavit o tom, jak psa naučit plavací techniku. ... na dovolené a někteří z nás i na psí soustředění a tábory.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Podobně to cítil i Charles de Gaulle, jemuž se jako jednomu z několika ... na dovolené a někteří z nás i na psí soustředění a tábory.

Více toho o letni tabory a soustredeni se psy nemáme

Pro další informace o letni tabory a soustredeni se psy zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o letni tabory a soustredeni se psy.