Zmáčkněte ESC pro zavření

Pes jako lovec

Tipy na vše o Pes jako lovec přímo od chovatelů pro chovatele.

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Norský ptačí pes


(Norwegian Lundehund, Norsk Lundehund) Povaha plemene „Norský lundehund je bývalý lovec ptáků. Dnes loví naše srdce." Norský lundehund je veselý, živý pes. Má rád pohyb a je v..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Holandský tulipánový pes


Holandský tulipánový pes (Hollandse Tulphond, Dutch Tulphond, Markiesje) Povaha plemene Holandský tulipánový pes neboli markýzáček je velmi společenský, milý a přítulný pes ch..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Západosibiřská lajka


Povaha plemene Západosibiřská lajka je vyrovnaná, věcná a nekomplikovaná. Plemeno je přátelské a disponuje značnou inteligencí. Poměrně snadno se učí a ráda pracuje. Vychází ..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Ainu Ken


Ainu Ken Charakter plemene Ainu-ken je nebojácný a inteligentní pes. Velmi snadno se cvičí a je poslušný a oddaný svému pánovi. Někdy může být problém s jeho svéhlavostí a do..

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Lovec profesionál


Nov 27, 2014 ... Někteří starší myslivci dokonce berou psy spíš jako pracovní nástroj než kamaráda. Už jste někdy zažila, že by byl pes zasažen střelnou zbraní?

Co chcete vědět o Pes Jako Lovec?

Chcete vědět více o Pes Jako Lovec? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pes Jako Lovec a podobných témat.

Kdyby byl pes špatný lovec


Jul 14, 2014 ... Ovoce totiž obsahuje cukry, které ve střevech vašeho psa mohou začít kvasit a stejně jako zelenina způsobit nadýmání, což může skončit ...

Výmarský ohař - ocelový lovec


Dec 20, 2020 ... V dnešním moderním světě jsou i lidé, kteří si pořizují psy jako módní doplňky. „Ocelový“ pes s jantarovýma očima je přitažlivý pro mnoho ...

Saluki - lovec aristokrat


Dec 24, 2014 ... Perský chrt - Saluki - původ plemene. Stejně jako jiní chrti, je i saluki nezávislý, aristokratický pes se silným loveckým pudem. Doma je klidný ...

Lovec začátečník


Oct 17, 2014 ... Pes, který jako štěně zjistil, že když se na něho zavolá, může si v klidu dát ještě dvě minutky volné zábavy, si s povely hlavu moc lámat nebude ...

Aby pes na procházce neutíkal


Aug 19, 2016 ... Aby pes na procházce neutíkal, Články, PESWEB. ... pes bude mít stejně příjemný pocit jako z procházky na volno. ... Pes je lovec!

Když je pes lovec


Když je pes lovec, Psí akce, PESWEB. ... Facebooková událost · Zúčastním se · Pozvánka e-mailem · Pozvánka jako pdf. Fotogalerie organizátora.

Serval: Trochu kočka, trochu pes


Jan 18, 2019 ... Manx, tedy manská kočka, je starobylé, přirozeně vzniklé plemeno žijící na ostrově Man jako lovec myší i oblíbený domácí mazlíček. K nevýraznému ...

Tažní psi I: Sibiřský husky


Feb 14, 2019 ... Je to pes, který miluje pohyb. Nejen z tohoto důvodu se využívají stejně jako další čistokrevná plemena s posvěceným rodokmenem od FCI ...

Pes v oblacích


Aug 29, 2014 ... 2) Když vám aerolinka nedovolí cestovat se psem jako s příručním ... žijící na ostrově Man jako lovec myší i oblíbený domácí mazlíček.

Více toho o pes jako lovec nemáme

Pro další informace o pes jako lovec zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pes jako lovec.