Zmáčkněte ESC pro zavření

Pece a zdravi

Tipy na vše o Pece a zdravi přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Pomeranian


Povaha plemene Pomeranian Pomeraniani jsou typičtí svým přátelským hravým a temperamentním chováním. Milují být v přítomnosti svých majitelů a je známo, že je velmi úzce brání..

Norbotenský špic


(Nordic Spitz, Norrbottenspets, Pohjanpystykorva) „Velmi bystrý společník, který vypadá jako plyšák!" Norbotenský špic je původně lovecký pes. Dnes je to ale výhradně společen..

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

Lhasa Apso


Lhasa Apso Povaha plemene Veselý, sebevědomý. Čilý, neohrožený, poněkud se stranící cizích lidí. Lhasa apso je typický společenský pes vhodný do bytu. Miluje svého majitele a ..

České e-booky o zdraví pejsků


Jul 18, 2019 ... Péče o kočku ... České e-booky, které vám prozradí více o zdraví psů ... kteří by rádi podpořili zdraví svých pejsků přírodní cestou.

Co chcete vědět o Pece A Zdravi?

Chcete vědět více o Pece A Zdravi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pece A Zdravi a podobných témat.

Jak udržet zdravého stárnoucího psa


Mar 4, 2016 ... Sekce: Péče o zdraví psa. Velikost a rasa vašeho psa určují, kdy vstoupí mezi třídu seniorů. I když čas nezadržíte, je zde mnoho věcí, ...

5 zásad správného krmení malých plemen


Sep 15, 2014 ... Jejich krmivo proto musí obsahovat látky, které posilují zdraví trávicího ... Vzhledem ke zmiňované dlouhověkosti je neustálá péče o zdraví ...

Správná péče o psí a kočičí zuby


Aug 12, 2019 ... Sekce: Péče o zdraví psa. Všichni majitelé pejsků a kočiček, kteří chtějí maximum pro zdravý a spokojený život svého mazlíčka by neměli ...

Jak pes ovlivňuje lidské zdraví


Jul 18, 2016 ... U starších osob může péče o psa vzbudit motivaci starat se nejen o psa, ale i o sebe sama. Při mazlení se psem se uvolňuje svalstvo a dochází k ...

Kotěcí mléko - výživa nejen pro koťata


Jul 27, 2018 ... O kompletní péči už jsem psala v článku Ruční odchov koťat. ... svým psím parťákům to nejlepší, od péče o zdraví až po volnočasové aktivity.

Zdravý dárek pro psy i pro páníčky


Dec 10, 2018 ... Sekce: Péče o zdraví psa, Reklamní články (PR články). Vánoce se blíží mílovými kroky. A určitě už přemýšlíte, čím potěšíte své nejbližší.

Péče o malá psí plemena v zimě


Nov 10, 2017 ... Zima je obdobím, které si žádá zvýšenou péči o naše domácí mazlíčky. ... vypořádat se s okolními vlivy, které by je jinak mohly stát zdraví.

Péče o sportující psy


Mar 7, 2017 ... Sekce: Péče o zdraví psa. Využíváte-li svého psa ve sportu, měli byste ho vnímat jako vrcholového sportovce a také mu dopřát odbornou péči o ...

Udržitelná péče o kočky


Aug 21, 2019 ... Největším spotřebním zbožím v péči o kočky je jistě stelivo. ... psím parťákům to nejlepší, od péče o zdraví až po volnočasové aktivity.

Péče o psa v letním období


Jun 4, 2019 ... Sinice (Cyanobacterie) a jejich toxiny jsou zdraví škodlivé pro lidi i psy. V lepším případě pes koupání v zelené vodě odnese „pouze“ zažívacími ...

Více toho o pece a zdravi nemáme

Pro další informace o pece a zdravi zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pece a zdravi.