Zmáčkněte ESC pro zavření

Pece a zdravi psu

Tipy na vše o Pece a zdravi psu přímo od chovatelů pro chovatele.

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Norbotenský špic


(Nordic Spitz, Norrbottenspets, Pohjanpystykorva) „Velmi bystrý společník, který vypadá jako plyšák!" Norbotenský špic je původně lovecký pes. Dnes je to ale výhradně společen..

Lhasa Apso


Lhasa Apso Povaha plemene Veselý, sebevědomý. Čilý, neohrožený, poněkud se stranící cizích lidí. Lhasa apso je typický společenský pes vhodný do bytu. Miluje svého majitele a ..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Bígl - Beagle


Bígl - Beagle Povaha plemene Bígl (Beagle) je milý, přátelský a samostatný pes. Není agresivní a ani příliš temperamentní. Bígl je kamarádský, bystrý a nenáročný pes. Miluje s..

Aljašský malamut


Aljašský malamut (Malamut, Alaskan Malamute) Povaha plemene Malamut je společenský, přátelský, dobrosrdečný a laskavý pes. Je velmi hravý a v dospělosti důstojný. Dokáže být t..

České e-booky o zdraví pejsků


Jul 18, 2019 ... Sama autorka o vzniku své knihy říká: ,,Ebook "Když psa bolí zuby" jsem napsala pro chovatelskou veřejnost s cílem zlepšit povědomí chovatelů o ...

Co chcete vědět o Pece A Zdravi Psu?

Chcete vědět více o Pece A Zdravi Psu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pece A Zdravi Psu a podobných témat.

Příčiny nemocí psů a koček


Jan 11, 2014 ... Sekce: Výživa psů a koček, Péče o zdraví psa. Definice nemoci - Zjednodušená definice nemoci na příkladu často diagnostikované „takzvané“ ...

Jak pes ovlivňuje lidské zdraví


Nov 3, 2017 ... Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a koček, Život se psem/kočkou ... Krom přítomnosti psa a péče o něj jsou pro naše zdraví příznivé i jeho ...

5 zásad správného krmení malých plemen


Sep 15, 2014 ... Krmiva pro malá plemena psů proto musí obsahovat co nejúčinnější ... Vzhledem ke zmiňované dlouhověkosti je neustálá péče o zdraví ústní ...

Péče o psa v letním období


Jun 4, 2019 ... Péče o psa v letním období, Články, PESWEB. ... Sekce: Péče o zdraví psa ... Mnoho majitelů psů tráví tyto horké dny se psy u vody.

11 potravin pro přírodní odčervení psa


Mar 29, 2022 ... Sekce: Výživa psů a koček, Doplňky, Péče o zdraví psa. Znáte běžně dostupné potraviny, které kromě množství zdravotních přínosů fungují jako ...

Syndrom kognitivní dysfunkce


Mar 4, 2019 ... Sekce: Výživa psů a koček, Péče o zdraví psa. Dnes je vlivem změny způsobu života (méně nebezpečné tvrdé práce, více pohodlí a péče), ...

Kastrace psů


Feb 21, 2014 ... Sekce: Péče o zdraví psa. Často se setkávám s různými postoji ke kastraci psů. Obracejí se na mě klienti s prosbou o radu a chtějí znát můj ...

Jak udržet zdravého stárnoucího psa


Mar 4, 2016 ... Sekce: Péče o zdraví psa ... MONITORUJTE JEHO ZDRAVÍ ... Avšak stejně jako u lidí i u psů ve vyšším věku se často vyskytuje šedý zákal či ...

Jak na focení psů?


Jul 28, 2014 ... Slíbila jsem vám proto sérii článků o focení psů, takže hurá do… ... psím parťákům to nejlepší, od péče o zdraví až po volnočasové aktivity.

Zvracení u psů


Dec 10, 2015 ... Sekce: Péče o zdraví psa. Téměř každému psovi se stane, že dříve nebo později v životě zvrací. Příčin může být spousta: sežral něco, ...

Více toho o pece a zdravi psu nemáme

Pro další informace o pece a zdravi psu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pece a zdravi psu.