Zmáčkněte ESC pro zavření

Antikoncepce u psu

Tipy na vše o Antikoncepce u psu přímo od chovatelů pro chovatele.

Hormonální antikoncepce i pro zvířata?


Jan 25, 2017 ... Oddělit hárající fenku od psa v jednom bytě je často skoro nadlidský úkol. ... U fenek a koček se podávají progestiny - analogy přirozeného ...

Stříhání drápků


Sep 26, 2014 ... Sekce: Péče o zdraví psa ... Když agresivita u psa není způsobena špatnou výchovou, tak čím tedy? Antikoncepce pro psy a kočky.

Co chcete vědět o Antikoncepce U Psu?

Chcete vědět více o Antikoncepce U Psu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Antikoncepce U Psu a podobných témat.

Jak léčit psincový kašel?


Sep 29, 2021 ... Pokud veterinář nepředepíše vašemu psu antibiotika, doporučí vám vitamíny. Jako u lidské rýmy je potřeba podpořit imunitu.

Co dělat při podezření na otravu psa?


Aug 5, 2015 ... Jenže jak otravu poznat, když jste nebyli přímo u zdroje? Říká se, že někdy stačí jen olíznutí. ... Hormonální antikoncepce i pro zvířata?

Psychologická typologie psů


Feb 6, 2015 ... Stejně jako u lidí, i u psů existují různé typy povah. Psi se liší nejen rasou, velikostí, srstí a zbarvením, ale také svým temperamentem.

Psí deprese


Jun 10, 2016 ... A jak můžete depresi u svého psa poznat? Změní se mu chuť k jídlu. Když je pes smutný, buď ztrácí chuť k jídlu a hubne, nebo naopak jídlo ...

Tři zásadní trendy v psí výživě


Jan 29, 2019 ... Podle nich může veganská nebo raw dieta dokonce u psa vyvolat alergii. I s raw pamlsky by se to proto nemělo přehánět. Grain-free krmiva.

Historie záchranářských psů


Feb 27, 2015 ... Výcvik záchranářských psů a záchranářská plemena ... Pes by měl umět přijít na zavolání, jít u nohy, zůstat stát na místě, vyběhnout určeným ...

Více toho o antikoncepce u psu nemáme

Pro další informace o antikoncepce u psu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o antikoncepce u psu.