Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak na peci o psi usi tlapky nebo oci

Tipy na vše o Jak na peci o psi usi tlapky nebo oci přímo od chovatelů pro chovatele.

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Boloňský psík


Boloňský psík Povaha plemene Stejně jako bišonek, je i boloňský psík citlivé zvíře, které reaguje na jemné signály a změny v chování člověka velmi intenzivně. Přítomnost něžné..

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Šeltie - Šetlandský ovčák


(shetlandský ovčák) Povaha plemene Šeltie - Shetlandský ovčák je ostražitý, inteligentní, mírumilovný, silný, temperamentní a oddaný. Svého pána miluje a je ostražitý k cizím ..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Sealyhamský teriér


(Sealyham teriér, Sealyham terrier) Povaha plemene Sealyhamský teriér je velice dobrý společník. Pokud však není dobře veden od štěněcího věku, dokáže být tvrdohlavý, umíněný ..

Norbotenský špic


(Nordic Spitz, Norrbottenspets, Pohjanpystykorva) „Velmi bystrý společník, který vypadá jako plyšák!" Norbotenský špic je původně lovecký pes. Dnes je to ale výhradně společen..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Lakeland teriér


Lakeland teriér (Lakeland terrier) Povaha plemene Lakeland teriér Lakeland teriéra lze stručně charakterizovat jako inteligentní, dovedné plemeno s dobře vyváženými vlohami. J..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Italský segugio krátkosrstý


Italský segugio krátkosrstý (Segugio Italiano a pelo raso, Italian Short - Haired Hound) Povaha plemene Je to výborný lovecký pes, schopný pracovat ve všech možných terénech. ..

Italský chrtík


Italský chrtík (Piccolo Levriero Italiano, Italian Greyhound) Povaha plemene Italský chrtík je typický společenský pes s milou a veselou povahou. Je dobrosrdečný, citlivý, přá..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Istrijský krátkosrstý honič


Istrijský krátkosrstý honič (Istarski Kratkodlaki Gonič, Istrian Short-haired Scent Hound) Povaha plemene Istrijský krátkosrstý honič je výborný honič, používaný hlavně na lov..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Cane Corso


Cane Corso Cane corso (nebo také Italský Corso pes) Povaha plemene Cane corso je pes velmi odvážný a tvrdě brání svého pána a jeho rodinu. Nikdy však nezaútočí jako první. Je ..

Aljašský malamut


Aljašský malamut (Malamut, Alaskan Malamute) Povaha plemene Malamut je společenský, přátelský, dobrosrdečný a laskavý pes. Je velmi hravý a v dospělosti důstojný. Dokáže být t..

Co chcete vědět o Jak Na Peci O Psi Usi Tlapky Nebo Oci ?

Chcete vědět více o Jak Na Peci O Psi Usi Tlapky Nebo Oci ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Na Peci O Psi Usi Tlapky Nebo Oci a podobných témat.

Psí zima - 2. díl


Feb 26, 2016 ... Víte, jak správně pečovat o psí tlapky v zimě? ... Tlapky jsou totiž v zimě podchlazené. ... Jak na péči o oči a uši?

Jak si užít sněhové psí radovánky


Dec 11, 2019 ... Nebo pokud se vám tohle nechce řešit, pořiďte jednoduše parťákovi psí botičky a máte vystaráno. O péči o psí tlapky jsem se více rozepsala ...

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... Může mít svěšené uši i ocas, stojí víc nahrbeně, má svěšenou hlavu. Změní se možná i jeho dýchání. Objeví se dušnost, sípání nebo velmi rychlý ...

Vsaďte na tarbíka


Dec 5, 2014 ... Chtěli byste zvířátko pro radost, ale nemáte čas a peníze na kvalitní péči o psa nebo kočku? Nebojte se být originální a pořiďte si tarbíka!

Jak připravit psa na podzim


Sep 13, 2019 ... Jak na péči o oči a uši? Pravidelné prohlídky a čištění udrží vašeho chlupáče stále fit. Co všechno je potřeba, aby byl chlupáč ve formě? Kdyby ...

Jak se starat o placatý čumák?


Mar 13, 2019 ... Důvodů, proč si pořizujeme psy s placatými čumáky, je bezpočet. ... Jaká to jsou a jak jim předcházet? ... Placatky trpí i na oči a uši.

Péče o malá psí plemena v zimě


Nov 10, 2017 ... Pokud jsou ale teploty pod bodem mrazu, nebo když lije jak z konve, měli bychom náš pobyt venku zkrátit. Důležité je, aby byl pejsek v pohybu a ...

Tajemství kočičích vousů


Apr 21, 2017 ... A víte, jak vlastně tento komplexní… ... Určitě jste si všimli, jak jsou kočky citlivé na doteky, nebo jak ... Jak na péči o oči a uši?

Jak stříhám Kulajdu


May 23, 2014 ... Zastřihování kolem uší, očí a na bradě mám nejradši – pokaždé se mi ... že psi se mohou “bosky” brodit sněhem nebo běhat po náledí a tlapky ...

Proč oblékat psa?


Oct 27, 2016 ... Víte, kdy a jak byste svého pejska měli obléci? ... Psi s krátkým nebo jednovrstvým kožíškem, stejně jako mladí, staří a nemocní, ...

Pozor na teplé kraje


Jul 9, 2014 ... Přenášejí závažné choroby, jako je leishmanióza nebo dirofilarióza – obě ... začne mu vypadávat srst kolem očí, čenichu a na krajích uší.

Více toho o jak na peci o psi usi tlapky nebo oci nemáme

Pro další informace o jak na peci o psi usi tlapky nebo oci zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak na peci o psi usi tlapky nebo oci .