Zmáčkněte ESC pro zavření

Pece o oci

Tipy na vše o Pece o oci přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Západosibiřská lajka


Povaha plemene Západosibiřská lajka je vyrovnaná, věcná a nekomplikovaná. Plemeno je přátelské a disponuje značnou inteligencí. Poměrně snadno se učí a ráda pracuje. Vychází ..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Péče o psí oči


Aug 23, 2021 ... Majitel, jehož pes se pohybuje po louce nebo poli, by měl po návratu domů oči psa důkladně prohlédnout a má-li podezření, že se do oka něco ...

Jak se starat o placatý čumák?


Mar 13, 2019 ... Není to pravda, zanedbáním péče o ušiska riskujete u placatek silný zánět. ... V tomto případě se nedoporučuje použít “lidské” kapky do očí.

Co chcete vědět o Pece O Oci?

Chcete vědět více o Pece O Oci? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pece O Oci a podobných témat.

Epilepsie u psa


Sep 30, 2019 ... I když se o epilepsii u psů příliš nemluví, není to onemocnění vzácné. ... Při pohledu do očí vidíme mihotavý pohybm, nebo se oči takzvaně ...

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Ovšem tmavě hnědou barvu očí jako u nás lidí byste u koček hledali ... Nezaberou příliš mnoho místa, jsou hraví a roztomilí a péče o ně není ...

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... Všimnout si můžete lesklých nebo naopak zakalených očí či slzení a ... Nezaberou příliš mnoho místa, jsou hraví a roztomilí a péče o ně není ...

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... Jedná se o fázi reprodukčního cyklu, při němž je fena více svolnější k ... opuštěných a toulajících se pejsků bez páníčků, bez lásky a péče.

Fakta o kočičích očích


Apr 26, 2017 ... Oči se jim otevírají kolem desátého dne života a během týdne jsou už ... Nezaberou příliš mnoho místa, jsou hraví a roztomilí a péče o ně ...

Proč umývat psa šamponem pro psy?


May 2, 2021 ... Dnešní doba nám nabízí opravdu velký výběr na trhu produktů v oblasti starosti o srst našich mazlíčků, proto může být těžké vybrat ten ...

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Oči bývají tím prvním, čeho si na kočce všimneme, ... Jedná se o stav, kdy organismus přijímá více energie, než ji vydá. ... Výchova a péče.

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... Pokud se o psa pokouší nějaký moribundus, často je bez energie, ... Všimnout si můžete lesklých nebo naopak zakalených očí či slzení a ...

Kočičí rýma


Jun 5, 2019 ... Kočku může rýma potrápit o dost hůř než nás. ... Později se začnou v koutcích očí a nosu dělat zaschlé krusty a může ... Výchova a péče.

Kožní problémy u psů


Aug 12, 2019 ... Než se s pejskem vydáme k lékaři, měli bychom sami vyhodnotit, co je příčinou kožních potíží. Zda se jedná například o reakci na včelí bodnutí, ...

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Barvu kočičích očí určuje iris, tedy duhovka - barevná oblast kolem ... Výchova a péče ... My lidé se o svá těla a o své zdraví staráme.

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Barvu kočičích očí určuje iris, tedy duhovka - barevná oblast kolem ... Řeč je o americké krátkosrsté kočce, kterou je možné považovat za ...

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Oči bývají tím prvním, čeho si na kočce všimneme, ... Šetří cenné minuty, které mohou rozhodovat o tom, jestli zraněný přežije.

Červené oko


Sep 15, 2015 ... Sekce: Péče o zdraví psa ... K zarudnutí očí dochází, když se cévky spojivky - růžová „část" víček, bělimy - bílý okraj oka, nebo rohovky ...

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Oči bývají tím prvním, čeho si na kočce všimneme, ... Co všechno ale barvu kočičích očí určuje? ... Jak pečovat o smečku tažných psů?

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Oči bývají tím prvním, čeho si na kočce všimneme, ... usnadnění péče nebo pro sledování či udržování kondice vašeho miláčka.

Více toho o pece o oci nemáme

Pro další informace o pece o oci zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pece o oci.