Zmáčkněte ESC pro zavření

Prvni pomoc iv

Tipy na vše o Prvni pomoc iv přímo od chovatelů pro chovatele.

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Polský nížinný ovčák


(Polski Owczarek Nizinny, Polish Lowland Sheepdog) Povaha plemene Polský nížinný ovčák je příjemný pes, dobrý hlídač a milující člen rodiny. Je lehko vycvičitelný a přizpůsobi..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Mudi


Mudi Povaha plemene Pes tohoto plemene je živý, dovádivý a úžasně sebevědomý. Miluje svého pána a všechny ostatní členy své ať už psí nebo lidské smečky. Někdy je sice trochu ..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Dalmatin


Dalmatin (dalmatinec) Povaha plemene Díky své přátelské povaze je tento pes vhodný do rodiny s dětmi. Je velice inteligentní a rád se učí novým věcem. Lze jej vycvičit k jakým..

Broholmer - Dánská doga


Broholmer - Dánská doga Povaha plemene Povahové vlastnosti broholmera vyplývají z jeho příbuzenství s velkými dogovitými psy. Je to pes velice ušlechtilé, milé a klidné povahy..

Americký vodní španěl


Americký vodní španěl (American Water Spaniel) Povaha plemene Americký vodní španěl je výjimečně inteligentní pes, vždy nadšený a ochotný zvedat kachny z hladiny, nebo aportov..

Americká akita


Americká akita (Velký japonský pes) Povaha plemene Akita je velice přátelský pes, oddaný a ostražitý. Celkem snadno se přizpůsobí a občas vás až překvapí obdivuhodnou intelige..

Psi a kočky ve světě IV - Psi v Albánii


Sep 28, 2016 ... Bodnutí hmyzu a první pomoc ... Také váš pes rád “loví” okolo poletující hmyz? A také vám v létě trne v zádech, když chňape po vosách a včelách ...

Co chcete vědět o Prvni Pomoc Iv?

Chcete vědět více o Prvni Pomoc Iv? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prvni Pomoc Iv a podobných témat.

První pomoc při otravě I. - čokoláda


Jun 29, 2017 ... První pomoc při otravě I. - čokoláda ... veterinární pomoc nebo alespoň konzultujte s veterinářem další postup. ... Psí historie IV.: Bobbie.

Člověk a pes


Nov 5, 2018 ... První pomoc občas potřebuje i pes. Lidé většinou neví, co mají dělat když se něco stane člověku a už vůbec ne, když se něco stane psu. V případě ...

Pražské psí akce listopadu


Nov 15, 2019 ... 16.11 nás na Praze 4 čeká Dokonalá sobota. ... Ten samý den můžete vyrazit i na seminář První pomoc psa pro BULL plemena.

Starý pes je stále náš


Feb 24, 2021 ... První pomoc: lehké a těžké poranění psího a kočičího ocasu · Potravinová alergie a intolerance u psů: příčiny, projevy a jak najít alergen.

Starý pes je stále náš


Feb 24, 2021 ... První pomoc: lehké a těžké poranění psího a kočičího ocasu · Potravinová alergie a intolerance u psů: příčiny, projevy a jak najít alergen.

Psí historie IV.: Bobbie


Aug 24, 2016 ... Tato akce byla zahájena několik let po Bobbieho smrti a první průvod ... darováním psí krve nebo sami pro mazlíka takovou pomoc potřebují?

Jak léčit psincový kašel?


Sep 29, 2021 ... První pomoc při kašli? V první řadě poskytněte pejskovi co nejvíce odpočinku. ... Psi a kočky ve světě IV - Psi v Albánii.

Bígl - učenlivý rošťák


Feb 5, 2014 ... Oranžský či Jiří IV. ... Byl to náš první pes v životě – tento postup rozhodně nováčkům neradím, ale nám to vyšlo. Dingo byl velmi vyrovnaný ...

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... Jak poskytnout první pomoc svému domácímu mazlíčkovi? Správnou odpověď velmi často zjišťujeme, až když se něco přihodí. Naštěstí přibývá nabídek ...

Desatero funkčního oblečení


Oct 14, 2015 ... Zároveň by měl být odolný, aby si ho pes neroztrhl o první klacík v lese. ... Jak poskytnout první pomoc svému domácímu mazlíčkovi?

Aljašský malamut - vlčí pes


Jan 29, 2015 ... i první hnědí malamuti u nás. Malamut vs. husky? Obě plemena patří do skupiny severských plemen a do skupiny primitivních plemen. Slovo „ ...

Dogdancing


Oct 3, 2014 ... Jak poskytnout první pomoc svému domácímu mazlíčkovi? Správnou odpověď velmi často zjišťujeme, až když se něco přihodí.

Slavné kočky


Apr 14, 2015 ... Když zabrousíme do světa filmu, tak jako první mě samozřejmě ... plyn v bytě nebo přivolala pomoc, když její majitel upadl do kómatu.

Psi ve Svaté zemi


Jun 21, 2015 ... Vyskytují se v poměru asi tak půl na půl. První skupinka se dále člení na dva poddruhy: „univerzální pes na krátkých nohách“ a „univerzální pes ...

Kočičí porod od začátku do konce


Jun 21, 2019 ... Pak už začnou kontrakce a asi do hodiny, poměrně brzy po odtoku plodové vody, by se mělo narodit první kotě. Jednotlivá koťata se rodí po cca 15 ...

Výcvik štěněte 2.


Apr 6, 2014 ... Nabízí také pomoc při socializaci psů a jejich chování v běžném životě, učí je být příjemnými společníky a kamarády. ... Určitě to první.

Více toho o prvni pomoc iv nemáme

Pro další informace o prvni pomoc iv zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prvni pomoc iv.