Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi hry a sporty

Tipy na vše o Psi hry a sporty přímo od chovatelů pro chovatele.

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Psí sporty


Mar 6, 2015 ... Znáte ještě nějaké další psí hry či sporty a jaký je váš nejoblíbenější? Podělte se o ně s námi a ostatními milovníky čtyřnohých mazlíčků.

Co chcete vědět o Psi Hry A Sporty?

Chcete vědět více o Psi Hry A Sporty? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Hry A Sporty a podobných témat.

Hrou k dobrému vychování


Nov 18, 2020 ... Psi jsou od přírody hraví a mnohem lépe reagují a více se toho naučí, ... Triky, hry a sporty používá nejen k tomu, aby u svých psích žáků ...

Jak se chovat na psích hřištích


Jul 25, 2017 ... V zápalu hry mohou psi dítě lehce srazit nebo jinak zranit. ... Pokud vidíte, že člověk se svým psem cvičí poslušnost nebo nějaký sport, ...

Coursing pro chrty i nechrty


Apr 19, 2015 ... Coursing je psí sport, který si u nás rok od roku získává víc a víc příznivců. Nejbližší je chrtům a příslušníkům ... Hry pro psí hlavičky.

Jak se chovat na psích hřištích


Jul 24, 2017 ... V zápalu hry mohou psi dítě lehce srazit nebo jinak zranit. ... Pokud vidíte, že člověk se svým psem cvičí poslušnost nebo nějaký sport, ...

Nosework - sport pro všechny čmuchače


Aug 22, 2016 ... Pro začátečníky se používají obyčejné lepené krabice, psi na vyšší úrovni vyhledávají v zavazadlech, plastových boxech atd. Kontejnery mohou být ...

Psí sporty vhodná pro malá psí plemena


Nov 24, 2017 ... Zkuste některý ze sportů pro malá psí plemena. Není nic horšího než znuděný pes, obzvlášť ten hyperaktivní. Sportovními aktivitami přitom ...

Psí spánek


Nov 25, 2015 ... A sami jistě víte, jak takové psí hry v plné parádě nebo vydatná procházka, ... Znáte tento vytrvalostní sport, který nevyžaduje.

Jak se chovat na psích hřištích


Jul 24, 2017 ... V zápalu hry mohou psi dítě lehce srazit nebo jinak zranit. ... psem cvičí poslušnost nebo nějaký sport, nenechte svého psa je otravovat.

Co říkají psi na rýži


Jan 3, 2020 ... Sport a cestování. 28. 2. 2019 ... A přemýšlíte, jak být více eco-friendly psí páníček? ... Tipy na společné hry s kočkou.

Psi se žlutou stužkou


Jun 29, 2016 ... Sport a cestování. 22. 2. 2019 ... A přemýšlíte, jak být více eco-friendly psí páníček? ... Tipy na společné hry s kočkou.

Psi mají poslušnost zakořeněnou


Sep 22, 2014 ... Oproti tomu psi jsou k sobě velmi přísní i kvůli sebemenšímu provinění. ... Sport a cestování. 22. 2. 2019 ... Tipy na společné hry s kočkou.

Proč psi žerou trávu?


Apr 25, 2016 ... Nejčastěji se to sice týká psů a koček, obezita však může snadno potrápit i drobné hlodavce. Jak nadváze a obezitě u chlupáčů... Sport a ...

Jak se z vlků stali psi


Oct 14, 2019 ... Už na první pohled je jasné, že psi se od vlků v mnohém liší. ... Sport a cestování. 14. 2. 2019 ... Tipy na společné hry s kočkou.

Více toho o psi hry a sporty nemáme

Pro další informace o psi hry a sporty zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi hry a sporty.