Zmáčkněte ESC pro zavření

Agility sport pro psy

Tipy na vše o Agility sport pro psy přímo od chovatelů pro chovatele.

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Pumi


Povaha plemene Pumi je velice živý a temperamentní pes, oddaný svému pánovi. Zadané úkoly plní s nadšením. Je to bystrý a neúnavný pes, občas může být trochu hlasitý. Tato pro..

Patterdale teriér


Povaha plemene Patterdale teriér je živý a bystrý pes, který se nerad podřizuje. Ke svým majitelům je však velmi milý a má rád děti, s nimiž je schopen navázat pěkný vztah. K ..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Laponský ovčák


Laponský ovčák (Lapinporokoira) Povaha plemene Laponský ovčák je přátelský a hravý pes. Jsou to velmi vitální a sebevědomí psi. Můžou být poněkud tvrdohlaví a hrdí. Díky své i..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Japonský špic


Japonský špic (Nihon Supittsu) Povaha plemene Japonský špic je inteligentní, učenlivý a chápavý pes, výborně se hodí pro psí agility a sporty, protože se rád předvádí. Je veli..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Cane Corso


Cane Corso Cane corso (nebo také Italský Corso pes) Povaha plemene Cane corso je pes velmi odvážný a tvrdě brání svého pána a jeho rodinu. Nikdy však nezaútočí jako první. Je ..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Australská kelpie


Australská kelpie (Australian Kelpie) Povaha plemene Australská kelpie je pracovní pes určený pro hlídání stád ovcí. Proto má výjimečnou výdrž a obratnost. Je zvyklá na dlouhé..

Americký bezsrstý teriér


Americký bezsrstý teriér Povaha plemene Americký bezsrstý teriér je velice intelientní, živé a bystré plemeno. Je společenský a rád se podílí na jakékoli činnosti svého pána. ..

Psi vhodní na agility


Jul 11, 2021 ... Díky popularitě se nároky na psy i psovody zvýšily. ... Pokud máte psa a agility vypadají jako vhodný sport pro vás, nezbývá než zabalit do ...

Co chcete vědět o Agility Sport Pro Psy?

Chcete vědět více o Agility Sport Pro Psy? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Agility Sport Pro Psy a podobných témat.

Aktivity s handicapem


Oct 25, 2015 ... Sekce: Psí sporty, Agility, Dogdancing, Dogfrisbee ... Nerovnosti povrchu jsou nebezpečné pro postiženého i pro psa.

Psí sporty - Pozor na zdraví!


May 17, 2016 ... Agility, coursing, obedience, mushing... Psích sportů je na výběr celá řada a lze je provozovat jen tak pro zábavu, pro radost, ...

Psí agility: Co všechno to obnáší?


May 13, 2021 ... Agility jako zábava a vlastně i sport je u nás čím dál oblíbenější. Lidé chtějí se svými psy trávit aktivně více času a tím vlastně udělat něco ...

Už jste se psem zkoušeli hoopers?


Mar 11, 2020 ... Hoopers je nová samostatná disciplína vycházející z agility. ... Díky tomu se sport hodí nejen pro psy všech velikostí a věkových kategorií, ...

FAQS - AGILITY


Nov 16, 2014 ... Pro některé psy to je snazší, pro jiné méně. Nedá se říci, že pořízením určitého plemene se předurčíte k vítěžství na mistrovsvtí světa, záleží ...

Agility


Jun 11, 2021 ... Jací psi jsou vhodní pro agility? ... Vhodnou přípravkou je sport Hoopers při kterém se neskáče, nejsou zde zónové překážky ani slalom.

Užitečné tipy na dárky pro psy


Dec 16, 2021 ... Co se týče hraček novinkou pro psy jsou interaktivní hlavolamy, ... Juraj Ruža: Agility, to je neobyčejný sport (téměř) pro každého!

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... A nepleťte se, v treibballu se nenajde místo jen pro ovčácké psy. ... Juraj Ruža: Agility, to je neobyčejný sport (téměř) pro každého!

Obutí pro psy aneb tlapky v bezpečí


Sep 4, 2015 ... Dříve jsem boty pro psy považovala pouze za další z nadbytečných psích ... Juraj Ruža: Agility, to je neobyčejný sport (téměř) pro každého!

Mushing - sport pro celý rok


Sep 29, 2015 ... V zimě to nejsou jen tradiční sáně, ale například také lyže (skijoring), a pokud nejste milovníky zimních sportů, tak v létě můžete psy ...

Junior agility


Apr 27, 2015 ... Jako první věc jsem pátrala po tom, pro jak staré děti je tento psí sport vůbec vhodný. Odpovědi se různí – obecně se na stránkách různých ...

Dogtrekking v zimě


Jan 2, 2018 ... Sekce: Psí sporty, Severské sporty (Mushing, Bikejöring, Caniscross, ... To platí pro psy zvyklé na pravidelnou zátěž, ale týká se to i ...

Hoopers víkend


Sport vhodný pro mladé psy i seniory. ... Na rozdíl od agility jsou zde menší nároky na pohybový aparát psa (nejsou zde skoky, slalom,.

Nosework - sport pro všechny čmuchače


Aug 22, 2016 ... Poté, co pes najde určený pach, je odměněn. Tento sport se velmi rychle rozvíjí, hlavně právě proto, že nevylučuje psy se zdravotním postižením.

Tipy na (ne)tradiční dárky pro psy


Dec 18, 2020 ... Juraj Ruža: Agility, to je neobyčejný sport (téměř) pro každého! Spoustu zábavy a radosti z pohybu, ale také disciplína a náročný trénink. To ...

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 18, 2019 ... Juraj Ruža: Agility, to je neobyčejný sport (téměř) pro každého! Spoustu zábavy a radosti z pohybu, ale také disciplína a náročný trénink.

Více toho o agility sport pro psy nemáme

Pro další informace o agility sport pro psy zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o agility sport pro psy.