Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi nemoci

Tipy na vše o Psi nemoci přímo od chovatelů pro chovatele.

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Mexický naháč


Mexický naháč (Xoloitzquintle, xolo ) Povaha plemene Mexický naháč Mexický naháč je klidný nebojácný pes, od přírody šťastný a veselý. Dospělý xolo, jak se mu také říká, je zv..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Nemoci srdce s MVDr. Peterem Sheerem


Jan 15, 2015 ... Psi chodili na výstavy a ten, který dostal potvrzení, že je představitel plemena, se mohl dál množit, ale cestování bylo složité, takže se nikdo ...

Co chcete vědět o Psi Nemoci?

Chcete vědět více o Psi Nemoci? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Nemoci a podobných témat.

Syndrom výcvikového kolapsu


Mar 25, 2014 ... Tak si určitě přečtěte tento článek o nemoci EIC! ... Vzrušivější psi jsou citlivější na vyvolání kolapsu i bez vedlejších faktorů – např.

Ošetření proti klíšťatům


Mar 18, 2014 ... Nemoci přenášené klíšťaty: ... je na trhu široký sortiment antiparazitárních výrobků pro psi i kočky, se kterými máme výborné zkušenosti.

Psi a kočky ve světě I: Řecko


Jun 8, 2016 ... Tento vzácný druh klíštěte se pomalu šíří Českem a psy dokáže nakazit nemocí připomínající malárii. Sport a cestování. 20. 5. 2019 ...

Pojištění psa a kočky


Jul 1, 2016 ... Pojištění se vztahuje na smrt psa nebo kočky v důsledku nákazy, infekční nemoci, neinfekční získané nemoci, úrazu, operace, porodní škody nebo ...

Kožní problémy u psů


Aug 12, 2019 ... Svrab patří k nejčastějším onemocněním postihující psí kůži. Původcem jsou roztoči. Svrab se objevuje následkem špatné hygieny nebo jej může ...

FeLV - virová leukémie koček


May 9, 2019 ... Toto onemocnění patří mezi tři smrtelné kočičí nemoci - FIP (infekční peritonitida ... Psi jsou možná lidem podobnější, než jsme mysleli.

Piják lužní: Psí nepřítel


May 22, 2019 ... Piják lužní: Psí nepřítel ... se pomalu šíří Českem a psy dokáže nakazit nemocí připomínající malárii. ... Psi a kočky ve světě I: Řecko.

Proč je psí čumák studený a mokrý?


Mar 31, 2017 ... A to zároveň znamená, že pomáhá psům, ještě vylepšit jejich již tak dokonalý psí čich. Co se děje při nemoci. Jestliže pes onemocní, jeho ...

Kočičí AIDS jménem FIV


Apr 14, 2019 ... Jaká je příčina a průběh této zákeřné nemoci a jak vypadá její konečné ... Psi si podzim vychutnávají, ať už se válí v listí nebo v blátě.

Piják lužní: Psí nepřítel


May 22, 2019 ... Piják lužní: Psí nepřítel ... Tento vzácný druh klíštěte se pomalu šíří Českem a psy dokáže nakazit nemocí připomínající malárii.

Psi se žlutou stužkou


Jun 29, 2016 ... Psí agility je disciplína, která pro pejsky i psovody znamená spoustu ... Odhalení nemoci je celosvětovým problémem, což si uvědomuje i ...

Línání, nebo nemoc?


Oct 20, 2014 ... A snadno ji lze zaměnit i s nemocí. ... Psi chovaní v bytě oproti tomu setrvávají většinu času v konstantní teplotě, takže nepotřebují ...

Netradiční dárky pro psí mazlíky


Dec 3, 2018 ... v případě nemoci či zranění. Psí kukátko. Psi jsou teritoriální. Rádi hlídají a ještě raději mají přehled. Pokud máte kolem pozemku plot např. z ...

Psi se žlutou stužkou


Jun 29, 2016 ... Psi se žlutou stužkou ... Psí lupy: Proč se dělají a jak na ně ... se pomalu šíří Českem a psy dokáže nakazit nemocí připomínající malárii.

Více toho o psi nemoci nemáme

Pro další informace o psi nemoci zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi nemoci.