Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi potreby

Tipy na vše o Psi potreby přímo od chovatelů pro chovatele.

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Portugalský ohař


Povaha plemene Portugalský ohař Portugalský ohař je především pes lovecký, a jako takový má vrozené vlohy pro vystavování a aportování zvěře při lovu. I přes své lovecké pudy ..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Mops


Mops (mopslík) Povaha plemene Velikou předností mopse je jeho nesmírně mírumilovná, přátelská a společenská povaha. Mops je důstojný a inteligentní pes, vyrovnaný, šťastný a p..

Holandský ovčák


Holandský ovčák (Hollandse Herdershond) Povaha plemene Holandský ovčák je přítulný, učenlivý, inteligentní a poslušný pes. Je střízlivý, nenáročný, věrný svému pánovi a jeho r..

Dánsko-švédský farmářský pes


Dánsko-švédský farmářský pes Povaha plemene Dánsko-švédský farmářský pes je plemeno živé, pozorné a bystré. Celkový vzhled tohoto psa je malý, kompaktní a lehce obdélníkového ..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Búrský buldok


Búrský buldok (Boerboel) Povaha plemene Búrský buldok Boerboel je velmi vitální pes s vyrovnanou povahou. Má silnou, robustní postavu, přitom je však mrštný a pohyblivý. Snadn..

Boxer německý


Boxer německý (Deutscher Boxer) Povaha plemene Jako jediné služební plemeno bývá bezvýhradně doporučován do rodin s dětmi. Těm dokáže být tím nejlepším společníkem. V případě ..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Bergamský ovčák


Bergamský ovčák Povaha plemene Bergamský ovčák v sobě nese kus typicky italské povahy - tito psi jsou velice přátelští, přirozeně sebevědomí a rádi užívají života. Nelze jim u..

Belgický ovčák


Belgický ovčák (malinois, groenendael, tervueren, lakenois) Povaha plemene Plemeno belgických ovčáků je známé především díky celé řadě vynikajících povahových vlastností, kter..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Auvergneský ohař krátkosrstý


Auvergneský ohař krátkosrstý (modrý auvergneský ohař, Braque d'Auvergne, Auvergne Pointing Dog) Povaha plemene Auvergneský ohař krátkosrstý je inteligentní pes, který se snadn..

Anatolský pastevecký pes


Anatolský pastevecký pes (Coban Cöpegi, Cho-ban Ko-pey, Anatolia Shepherd Dog, Anatolian Karabash Dog) Povaha plemene Anatolský pastevecký pes Anatolský pastevecký pes je roze..

Americký stafordšírský teriér


Americký stafordšírský teriér (Americký staford, American Staffordshire Terrier) Povaha plemene Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, je to pes vhodný k dětem i do bytu. J..

Jaký vliv má na psa magnetické pole?


Jan 18, 2018 ... Nejsou si však jistí, proč se psi při vykonávání potřeby magnetickému poli přizpůsobují. Zda to dělají vědomě (tedy jestli nějakým způsobem ...

Co chcete vědět o Psi Potreby?

Chcete vědět více o Psi Potreby? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Potreby a podobných témat.

Proč psi štěkají?


Mar 14, 2018 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výchova, Potřeby a pomůcky pro psy. Psi, stejně jako jejich předci vlci, komunikují mimo jiné i ...

Aukce Nadačního fondu Psí Naděje


Jan 28, 2019 ... Aukce Nadačního fondu Psí Naděje ... Mezi draženými předměty můžete najít například potřeby pro vašeho pejska, dětské oblečení, hezký šperk nebo ...

Letní aukce Nadačního fondu Psí Naděje


Aug 10, 2020 ... ... Psí Naděje charitativní aukce. Jejím účelem je získání finančních prostředků pro opuštěná zvířata v útulcích na jejich aktuální potřeby, ...

10+1 způsob, jak pomoci psům v nouzi


Apr 14, 2017 ... Mnoho lidí adopci zavrhuje třeba z důvodů, že psi v útulcích nejsou ... kancelářské potřeby, krmiva pro psy i kočky, potřeby pro psy (hračky ...

Psí spánek


Nov 25, 2015 ... Jak to ale vlastně mají psi se spánkem? Mají stejné nebo jiné potřeby než my? Pro psy je spánek stejně důležitý jako pro lidi.

Perverzní chutě


Mar 31, 2017 ... Jde-li o výkaly živočichů, kteří se dříve stávali častou psí kořistí, ... psi, kteří jsou trestáni za vykonání potřeby na nevhodném místě.

Psi se žlutou stužkou


Jul 23, 2016 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Potřeby a pomůcky pro psy. Už jste na procházce potkali pejska označeného žlutou stužkou?

Psi ve službě


May 6, 2016 ... Vyhledávání zbraní je nejmladší speciální pachovou metodu, první pes u nás byl pro ni vycvičen v roce 1994 právě pro potřeby AČR.

7 základních psích potřeb


Aug 2, 2018 ... Pokud jeho potřeby nejsou splněny, zhoršuje se mu kvalita života, ... Psi potřebují k tomu, aby se cítili bezpečně, pravidelný režim.

Canine Interplay I.


Všichni psi budou mimo soutěžní plochu opatřeni pevným vodítkem a v případě potřeby i náhubkem, aby se předešlo případným konfliktům.

Psí nároky na výživu


Jun 7, 2019 ... Psi žijí po boku člověka už nějaký ten pátek a za tu dobu ... Musíme totiž brát v úvahu i specifické potřeby jednotlivých plemen.

Rozdíly mezi psím a kočičím krmivem


Jun 2, 2019 ... Kočičí a psí krmiva se neliší jen ve fotce na obalu. Rozdíly najdete i v jejich složení. ... A výjimkou nejsou ani jejich výživové potřeby.

I psi projevují emoce


Apr 25, 2017 ... Smutek, radost, žárlivost? ✓ Projevují pejsci opravdu totožné ✓ emoce jako my lidé? Pojďme společně rozlousknout záhadu emocí ✓ zvířat ...

Ortopedické pomůcky pro psy


Sep 26, 2017 ... Psi se často potýkají s onemocněním kloubů. Může jít o chybný vývoj kloubu, o degenerativní onemocnění nebo ho způsobí špatné životní ...

Zablácené venčení


Oct 1, 2014 ... Psi si podzim vychutnávají, ať už se válí v listí nebo v blátě. ... na něj mluvte jedině klidným hlasem (v případě potřeby autoritativním, ...

Psí pomocníci


Apr 9, 2015 ... Psi jsou nejenom skvělí společníci a věrní přátelé, ... pes“ a to v souvislosti s kompenzačními pomůckami pro potřeby handicapovaných.

Kam umístit psa o dovolené


Jul 22, 2016 ... Ne všichni psi snášejí dlouhé cesty autem nebo vysoké… ... čistící prostředky nebo další potřeby, kterých zrovna mají nedostatek nebo o ...

Proč pes hrabe


Sep 11, 2021 ... Proč psi „zahrabávají“ místo, kde se vyvenčili? ... Ta vznikne nejen vykonáním potřeby, ale také tenkutinou ze žlaz na packách. Psi zde mají ...

Dělení psích plemen do skupin


Jan 30, 2011 ... společným znakem skupiny je to, že byla vyšlechtěna pro potřeby ... Skupina II - pinčové a knírači, molosoidní a švýcarští salašničtí psi.

Více toho o psi potreby nemáme

Pro další informace o psi potreby zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi potreby.