Zmáčkněte ESC pro zavření

vystavni pes

Tipy na vše o vystavni pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Hovavart


Hovavart (Hovawart) Povaha plemene Dobromyslný, vyrovnaný, veselý, hravý, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, klidný, inteligentní, věrný, přítulný, ostražitý, ochranitelský a pozorný..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Faraonský chrt


Faraonský chrt (faraonský pes) Povaha plemene Faraonský chrt se může občas chovat dominantně k psům jiných plemen. K cizím lidem je nedůvěřivý a proto se k nim chová z pravidl..

Dandie Dinmont teriér


Dandie Dinmont teriér Povaha plemene Tento pes je věrný a hravý. Není útočný, snese se s dětmi i jinými domácími zvířaty. Je přátelský a přitom velice dobrý hlídač. Štěkot, kt..

Cao de Castro Laboreiro


Cao de Castro Laboreiro Povaha plemene I když toto plemeno pochází z venkova, nikdo nemůže říci, že se jedná o ledajakého vesnického prosťáčka. Cao de Castro Laboreiro využívá..

Bobtail - Staroanglický ovčák


Bobtail - Staroanglický ovčák Povaha plemene Jako původně pastevecký pes je bobtail dobře ovladatelným psem s vrozeným smyslem pro povinnost. Dnes je chován téměř výhradně jak..

Americký stafordšírský teriér


Americký stafordšírský teriér (Americký staford, American Staffordshire Terrier) Povaha plemene Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, je to pes vhodný k dětem i do bytu. J..

Americký buldok


Americký buldok (Americký bulldog, americký buldog, American Bulldog) Povaha plemene Buldok je vynikající společník, výborný hlídač a mimořádně oddaný pes. Byl zrozen, aby slo..

Více toho o vystavni pes nemáme

Pro další informace o vystavni pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o vystavni pes.