Zmáčkněte ESC pro zavření

Cervena barva

Tipy na vše o Cervena barva přímo od chovatelů pro chovatele.

Bladhaund - Anglický barvář


Bladhaund - Anglický barvář (bloodhound, svatohubertský pes, pes sv. Huberta) Povaha plemene Tito psi se chovají naprosto přátelsky ke všemu živému, milují dospělé lidi stejně..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Broholmer - Dánská doga


Broholmer - Dánská doga Povaha plemene Povahové vlastnosti broholmera vyplývají z jeho příbuzenství s velkými dogovitými psy. Je to pes velice ušlechtilé, milé a klidné povahy..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Španělský galgo


Povaha plemene Španělský galgo je klidný, spíše rezervovaný pes. Ovšem při lovu je živý a průbojný. Je vytrvalý, inteligentní, zvědavý a přítulný k dětem, věrný svým pánům, v ..

Šarpej - Shar-Pei


Šarpej - Shar-Pei (Chinese Fighting Dog) Povaha plemene Šarpej (Shar-Pei) je chytrý, nezávislý, hrdý, samostatný ale přítulný, hodný a chytrý pes. K majiteli se nepřivazuje. J..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pudl střední


Povaha plemene Pudl střední je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný i pro cvičení psích spor..

Pomeranian


Povaha plemene Pomeranian Pomeraniani jsou typičtí svým přátelským hravým a temperamentním chováním. Milují být v přítomnosti svých majitelů a je známo, že je velmi úzce brání..

Norfolský teriér


Norfolský teriér (Norfolk Terrier) „Tento teriér si vás získá svým pohledem!" Norfolský teriér je velmi dobrý společník. Neustále se zdržuje v přítomnosti lidí, není rád osamo..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Lakeland teriér


Lakeland teriér (Lakeland terrier) Povaha plemene Lakeland teriér Lakeland teriéra lze stručně charakterizovat jako inteligentní, dovedné plemeno s dobře vyváženými vlohami. J..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Bruselský a belgický grifonek


Bruselský a belgický grifonek (bruselský grifonek, belgický grifonek, brabantík) Povaha plemene Typickým znakem povahy bruselského grifonka, belgického grifonka a brabantíka j..

Bordeauxská doga


Bordeauxská doga Povaha plemene Tento pes působí naprosto klidným, vyrovnaným až flegmatickým dojmem - ostatně vzhledem ke své velikosti nemá zapotřebí na sebe dále upozorňova..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Co chcete vědět o Cervena Barva?

Chcete vědět více o Cervena Barva? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Cervena Barva a podobných témat.

Piják lužní: Psí nepřítel


May 22, 2019 ... příznaky jsou žloutenka viditelná na sliznicích nebo nažloutlá barva trusu, červená nebo nazelenalá moč, objevit se mohou i nespecifické ...

Barvy srsti psů


Apr 2, 2021 ... Přitom v dnešní době barva srsti psa nemá velký biologický význam. Srst chrání kůži před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a její barva ...

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Albíni pigment zcela postrádají, barva očí je proto dána barvou krve v očních cévkách. Všechna koťata se přitom rodí s modrýma očima, protože ...

Psi se žlutou stužkou


Jun 29, 2016 ... Žlutá barva znamená, že pejsek nemůže být v blízkosti jiných psů. Proto zachovejte odstup nebo ... Červená tlapka - psí registr dárců krve.

Víte, co je Červená tlapka?


Psovi může jít o život kdykoliv, srazí ho auto, postřelí jej myslivci, trápí ho zákeřná choroba, při které je nutné psovi sehnat vhodného dárce krve. Největší ...

Nejoblíbenější plemena koček


Jan 28, 2015 ... ... modrá (blue), fialová (lila), červená (red), krémová (creme), případně s želvovinovým odstínem a kresbou. Celková barva srsti je bílá, ...

Kočičí appky


Sep 25, 2017 ... Po obrazovce se pohybuje myška a jak ji kočka loví, s každým jejím dotekem na plátně zůstává barva. Human-to-Cat Translator. Poslední dnes ...

Britská modrá kočka


Jul 13, 2016 ... U srsti je povolená modrá barva ve všech jejích odstínech. ... a, b, c, d, e – britská černá, modrá, čokoládová, lilová, červená a krémová.

První hárání


May 5, 2016 ... den) dochází k ovulaci, barva výtoku přechází v růžovou až oranžovou a začíná slábnout. Tehdy je fena svolná k nakrytí. V této době je tedy ...

Border kolie charakteristika plemene


Tradiční barva tohoto plemene je černá a bílá. ... Další varianta je hnědá a bílá,červená a bílá a také trikolora, to jest bílá ,zlatá a černá.

Pět mýtů o psech


Mar 18, 2016 ... ... například i oranžová, červená nebo zelená, a druhá jako “modrá”. ... Vlastnosti jako barva a délka srsti nebo třeba stavba těla jsou ...

Co smí a nesmí zakrslý králík


Aug 2, 2017 ... Pestře barevné dobroty potěší možná vaše oko, králíčkovi je barva ... Nevhodná zelenina: rajčata, lilek, brambory, cuketa, červená řepa.

Leonberger, historie, standard, součastnost


Barva: Lví žlutá, červená, červenohnědá, ještě také barvy pískové ( plavě žlutá a krémová ) a všechny jejich kombinace, vždy s černou maskou, černé uhlování ...

Výběh pro slepice


May 1, 2016 ... máme 4 slepice a najednou se jim objevilo okolo zobáku jako-by tmavnutí kůže, vypadá to divně, ale chovají se normálně, jen ta divná barva tmavá ...

Amazoňan modročelý – chov


Sep 11, 2021 ... Mladé ptáky poznáme podle očí (jsou tmavé a chybí jim oranžová barva), peří mívají méně výrazné. amazonan modrocely ...

Praktické


Porcování prasete – návod · Magdalena Vašková - 28.2.2017. Výkup králičích kožek · Magdalena Vašková - 4.11.2016. Stavba ovčínu.

Více toho o cervena barva nemáme

Pro další informace o cervena barva zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o cervena barva.