Zmáčkněte ESC pro zavření

Den byl pan pes

Tipy na vše o Den byl pan pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Kanárský chrt - podenco


Kanárský chrt - podenco (Kanárský podenco, Podenco canario) Povaha plemene Kanárský chrt je aktivní, odvážný a učenlivý pes. Není agresivní. Svému pánovi je oddaným společníke..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Estrelský pastevecký pes


Estrelský pastevecký pes Povaha plemene Psi tohoto plemene jsou přirozeně sebejistí, ale klidní a vyrovnaní. Přes svou obrovskou postavu vynikají velice živým pohybem. Estrels..

Boykin španěl


Boykin španěl (Boykin Spaniel) Povaha plemene Boykin španěl je oblíbeným psím plemenem v Americe. Je využíván jak k lovu menších zvířat, tak také jako věrný, aktivní a mírumil..

Bernský salašnický pes


Bernský salašnický pes Povaha plemene Při popisu povahy bernského salašnického psa je možné použít samé superlativy. Tento pes je totiž vynikajícím přítelem svého pána i jeho ..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Anatolský pastevecký pes


Anatolský pastevecký pes (Coban Cöpegi, Cho-ban Ko-pey, Anatolia Shepherd Dog, Anatolian Karabash Dog) Povaha plemene Anatolský pastevecký pes Anatolský pastevecký pes je roze..

Americký vodní španěl


Americký vodní španěl (American Water Spaniel) Povaha plemene Americký vodní španěl je výjimečně inteligentní pes, vždy nadšený a ochotný zvedat kachny z hladiny, nebo aportov..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Bojovník Kelly


Jul 1, 2017 ... Další denbyl to pátek – manžel volal veterináři a domluvil s ním vše potřebné, protože ke zlepšení ... Pan pes · Příběhy dvou vysloužilců.

Pan pes


Jun 10, 2017 ... Doma se s Carrynkou přivítali na jedničku, slepice a ovce bez problémů. Králíci ovšem byl trošku problém, při jejich krmení se mu povedlo hned ...

Co chcete vědět o Den Byl Pan Pes?

Chcete vědět více o Den Byl Pan Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Den Byl Pan Pes a podobných témat.

Dočká se Aron svojí druhé šance?


Oct 11, 2019 ... Byl jsem normálním vesnickým psem na zahradě, aby prostě bylo vidět, ... nesleví z nastavených pravidel a pak z něj bude úžasný Pan pes.

Svoboda jednoho...


Aug 2, 2015 ... V neposlední řadě můžeme potkat hárající fenku, kterou ten den už ... má i pan Mou (v 10ti měsících ho 2x napadl bezdůvodně pes, Mou byl na ...

Pozor na zmije!


Jul 31, 2014 ... Konečně byl krásný, slunečný den a my vyrazili do přírody. ... Na prstě, do kterého jí zmije uštkla, se utvořil hematom, ten pan doktor ...

Psí hotely a školky


Jul 16, 2014 ... Váš pes si to tam vlastně také užije, jako by byl na dovolené. ... Psí školky obvykle fungují jen přes den, ale nabízejí stejné vyžití, ...

Člověk a pes - navždy spolu


Nov 18, 2014 ... V průběhu několika tisíciletí byl pes prvním mírumilovným živočichem, ... aby je mohli pochovat společně, aby pan a pes navždy byli spolu.

Boxer - pes s kouzlem osobnosti


Jun 23, 2014 ... Byl užíván především k lovu – chytil zvěř štvanou psy a držel ji do příchodu myslivce. Proto musel mít pes co nejširší tlamu s široce ...

Jak naučit psa být doma sám


Oct 9, 2015 ... To by člověk neřekl, co vše pes za 5 minut stihne :-). Mojí nadějí bylo, že pejsek byl opravdu malinký, a že když začnu s tréninkem zvykání si ...

Přehřátí psa


Jun 6, 2016 ... Pokud pes nemá přístup k pitné vodě, dochází k dehydrataci ... Zajistěte, aby vám do oken nepražilo celý den sluníčko, aby byl pes v ...

Když místo smrti přijde naděje


Sep 28, 2018 ... Velkého psa, který byl kdysi statný, ale v tuto chvíli z něj byla jen ... Naštěstí mi už šel pan tajemník naproti: ,,Je to strašné, ten pes ...

Psi a kočky ve světě IV - Psi v Albánii


Sep 28, 2016 ... Další den jsme došli do už dost turistické vesnice Theth. ... Častým návštěvníkem zahrady byl i černobílý dlouhý pes na krátkých nožičkách.

Nejsou to psi, ale bytosti


Jun 17, 2015 ... Zavolala jsem, bylo stále volné a za čtrnáct dní, v den mých narozenin, jsem si pro něj jela. A to je náš Henry. Byl to krásný dárek, ...

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic patřící ... Takovým psím svěřencem byl pes Marka Zuckerberga Beasta, ...

Pes v oblacích


Aug 29, 2014 ... Zeptala jsem se za vás kamaráda Jakuba, který byl se svým psem před měsícem ... náhradou klasických záchodů, které se musí každý den čistit.

Tony Stark – náš akční hrdina ♥


Jan 9, 2019 ... Byl šílené hladový, vyhublý, měl přerostlé drápy jako orel a zanedbanou srst, ... Jindy má zase dobrý den a skoro byste na mě nepoznali, ...

Bachovy esence pro zvířata


Feb 25, 2014 ... Doktor Bach byl znám i v homeopatii, kdy objevil Bachovy nosody, které se dodnes používají. Pan Bach ale dospěl k závěru, že je lepší léčit ...

Světoběžnice Paige


Mar 4, 2015 ... Celý týden na sebe vrčely a poslední den se na zahradě popraly. ... Pravděpodobně se to stalo tím, že je fenka tak stará a druhý pes ji ...

Více toho o den byl pan pes nemáme

Pro další informace o den byl pan pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o den byl pan pes.