Zmáčkněte ESC pro zavření

Fik a jeho hry

Tipy na vše o Fik a jeho hry přímo od chovatelů pro chovatele.

Parson Russel Teriér


Povaha plemene Parson Russel Terrier je velice živý, aktivní a neúnavný pes. Celý den srší energií, za vším běhá, zajímá se, co se kde děje. Pokud nemá s čím si hrát, najde si..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Japonský čin


Japonský čin (Japan chin, japončík) Povaha plemene Japan chin je přítulný a veselý pes s nekomplikovanou povahou. Je rád ve středu pozornosti a velmi si cení přítomnosti svého..

Italský vodní pes


Italský vodní pes (Lagotto Romagnolo) Povaha plemene Italský vodní pes je dobromyslný, poslušný a inteligentní. Má otevřenou, veselou a přátelskou povahu. Je to rychlý, pružný..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Grifonek brabantský - Brabantík


Grifonek brabantský - Brabantík (Petit Brabancon) Povaha plemene Grifonek brabantský je neobyčejně jemný, citlivý, mazlivý a přítulný, výborný rodinný pes. Je nepřehlédnutelný..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Flanderský bouvier


Flanderský bouvier Povaha plemene Flanderský bouvier je velmi věrný pes a lpí na své rodině. Jsou ostražití a neúplatní, proto jim můžete bez problémů přenechat hlídaní domu i..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Boxer německý


Boxer německý (Deutscher Boxer) Povaha plemene Jako jediné služební plemeno bývá bezvýhradně doporučován do rodin s dětmi. Těm dokáže být tím nejlepším společníkem. V případě ..

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Více toho o fik a jeho hry nemáme

Pro další informace o fik a jeho hry zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o fik a jeho hry.