Zmáčkněte ESC pro zavření

Hafici

Tipy na vše o Hafici přímo od chovatelů pro chovatele.

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Motivační dopis pejskaře


Jul 14, 2016 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Motivační dopis pejskaře.

Co chcete vědět o Hafici?

Chcete vědět více o Hafici? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Hafici a podobných témat.

Psí povely


Nov 23, 2012 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Psí povely.

Jak registrovat čip psa do registru


Jun 11, 2014 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Jak registrovat čip psa do registru.

Oblíbené triky:Dej pac!


Jan 29, 2012 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Oblíbené triky:Dej pac!

Dobré odkazy pro život se psem


Apr 10, 2012 ... ... chovatelské potřeby: www.spokojenypes.cz Teď nějaký cvičák: www.hafici.cz/psi/cviciste/ A nyní pro život vylmi důležitá věc: veteritář.

Výzva na pomoc útulku v Bořislavi


Pomozte jim aspoň touto cestou. Nemůžeme zachránit celý svět, ale i takový malý počin je kus štěstí. Upraveno a přeposláno z www.hafici.cz.

Stěhování s pejskem v klidu a bez stresu


Jun 14, 2022 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Stěhování s pejskem v klidu a bez ...

Jak trénuju štěňata dog


Nov 25, 2014 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Jak trénuju štěňata dog.

Výběr vytápění pro novostavbu


Jul 5, 2022 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Výběr vytápění pro novostavbu.

ZZO a zkušební řády


Feb 15, 2013 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». ZZO a zkušební řády.

Co je pro psy jedovaté ?


Aug 1, 2011 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Co je pro psy jedovaté ?

Klíšťata


Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Klíšťata. Úvod · Prezentace · Inzeráty · Fórum ...

Kdyz utulek je vic, nez utulek...


Feb 3, 2013 ... V Anglii vas na recepci privita 3-5 recepcnich s usmevem a otazkou-jak se mas.. Kolem nich pobihaji hafici a nekteri se prednima packama drapou ...

Nejznámější plemena a něco o nich 1


Aug 2, 2011 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Nejznámější plemena a něco o nich 1.

Čínský chocholatý psík Kvido


Apr 8, 2014 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Čínský chocholatý psík Kvido.

Pozor na trávu


Jul 2, 2009 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Pozor na trávu.

Deliveo Delivery Software


Sep 2, 2021 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Deliveo Delivery Software.

Pozor na trávu z pohledu psa alergika


Jul 3, 2009 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Pozor na trávu z pohledu psa ...

Štěňátka


Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Štěňátka. Úvod · Prezentace · Inzeráty · Fórum ...

Ája má statečné srdce


Dec 7, 2011 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Ája má statečné srdce.

kotenie psov


Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». kotenie psov. Úvod · Prezentace · Inzeráty · Fórum ...

Domácí odměny - mlsky pro psy.


May 3, 2010 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Domácí odměny - mlsky pro psy.

Jak jsme ho koupili


Oct 30, 2011 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Jak jsme ho koupili.

Jak přistupovat k výcviku


Sep 12, 2011 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Jak přistupovat k výcviku.

Jak sem poznal páníčky


May 19, 2013 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Jak sem poznal páníčky.

cora za autem


Apr 16, 2011 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». cora za autem.

Bady je prostě Bady 3


Nov 17, 2011 ... Hafíci; Kočičí · Ptáčci · Rybičky · Skalky · Terárka · Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET ». Bady je prostě Bady 3.

Více toho o hafici nemáme

Pro další informace o hafici zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o hafici.