Zmáčkněte ESC pro zavření

Hodny pes

Tipy na vše o Hodny pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Grónský pes


Grónský pes (Grönlandshund) Povaha plemene Grónský pes je samostatný, inteligentní, vyrovnaný, dominantní, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, nesmírně energický a temperamentní. Nesn..

Dánsko-švédský farmářský pes


Dánsko-švédský farmářský pes Povaha plemene Dánsko-švédský farmářský pes je plemeno živé, pozorné a bystré. Celkový vzhled tohoto psa je malý, kompaktní a lehce obdélníkového ..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Ten můj je hodný!


Oct 27, 2022 ... Postupem času byly naše procházky naplněny triky Jak to udělat, aby to ten druhý pes přežil ve zdraví. Co dělat když Váš pes vrčí na ostatní psi ...

Co chcete vědět o Hodny Pes?

Chcete vědět více o Hodny Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Hodny Pes a podobných témat.

Zlatý retriever


Oct 30, 2013 ... Nejčastěji má přezdívku „hodný rodinný pes“. Zajímavé… Proč? Snad každý pejskař se už na procházce setkal s tím, že to byl právě zlatý ...

Labradorský retrívr


Jan 16, 2014 ... ... vnímán podobně jako zlatý retrívr – tedy hodný, poslušný pes. Stejně jako on je výborný vodní pes, k čemuž mu napomáhá i jeho srst, ...

Respektujme pocity cizího psa


Jul 19, 2016 ... On nic nedělá“, „On je hodný“. Jenže ne každý pes chce. Co to dělá se psí duší? Každému se může stát, že situaci neodhadne nebo nezvládne, proto ...

Entlebušský salašnický pes


Aug 1, 2011 ... Entlebušský salašnický pes patří mezi psy, kteří nejsou moc známí. ... že "Fido je naprosto hodný" a "nikdy nikoho nekousl, bobíšek můj".

Více toho o hodny pes nemáme

Pro další informace o hodny pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o hodny pes.