Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak jsem se ztratil

Tipy na vše o Jak jsem se ztratil přímo od chovatelů pro chovatele.

Thajský ridgeback


(Thailand Ridgeback)   Povaha plemene Thajský ridgeback je velmi inteligentní, aktivní a milé plemeno. Má velmi rád pohyb. Pozorně sleduje své okolí, proto je dobrým hlídačem...

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Azavak


Azavak (azavažský chrt, Oska, Eidi, Azawakh, Tuareg Sloughi, Sloughi-Azawakh) Povaha plemene Azavak je přírodní plemeno a poměrně málo domestikované, takže v sobě má některé r..

Jmenuji se Merlin a toto je můj příběh


Mar 20, 2014 ... Když mi byl rok, uměl jsem již vše potřebné, ale pak jsem se ztratil. Páníček mě neuhlídal a bylo to… Mraky telefonátů a vylepených plakátů a ...

Co chcete vědět o Jak Jsem Se Ztratil?

Chcete vědět více o Jak Jsem Se Ztratil? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Jsem Se Ztratil a podobných témat.

Bingo - dárce krve


Feb 1, 2023 ... Pak jsem třeba chtěl jít domů sám a trochu jsem se mu ztratil, ale to jsem vážně nechtěl! No a o zničené kytce radši psát ani nebudu.

Problémový pes snadno a rychle 13.


Nov 14, 2014 ... První můj zážitek je celkem čerstvý: landseer, který ztratil zájem o ... Tento stav jsem na suchu i na vodě zažil u mnoha psů – ztráta ...

Gump, pes, který naučil lidi žít


Sep 27, 2019 ... Nechtěl jsem, aby si myslel o lidech něco špatnýho, pes totiž nikdy ... taky spíme pod hvězdama, ale teď jsem je ztratil a nemůžu je najít.

Psí historie IV.: Bobbie


Aug 24, 2016 ... Tam se jim ale ztratil. ... Seznámili jsme se přes útulek, ze kterého jsem si vzala svého prvního psa a ve kterém jsem pak začala vypomáhat.

Jak jsem Kulajdu naučila aportovat


Jul 23, 2014 ... Jak jsem Kulajdu naučila aportovat ... Jenomže tenkrát jsem ještě neměla k dispozici šikovné video Aport z online ... Ztratil se vám pes?

Proč mají štěňata zavěšené uši?


Sep 11, 2014 ... Zase jednou jsem narazila na něco nového. Slyšeli jste někdy o „domestikačním ... Ztratil se vám pes? Pomoct může mikročip i trekovací ...

Jak připravit psa na focení


Aug 4, 2014 ... Během focení jednoho charitativního kalendáře jsem se ovšem setkal i se psem, ... Přeci nechcete, aby se váš model ztratil nebo popral.

Co dělat, když se vám ztratí pes?


Apr 12, 2016 ... ... kde se pejsek ztratil, vylepte letáčky s kvalitní fotkou psa, ... Měla jsem i možnost se zúčastnit několika odchytových akcí ...

Domov pro smolaře


Apr 1, 2020 ... ... kteří jim vynahradí čas, který ztratili v útulku. ... Rexík jméno mé, jsem typická vesnická všehochuť ve vzhledu i v povaze - co víc by ...

Týrání zvířat - Co můžu dělat?


Nov 10, 2016 ... Pokusil jsem se proto pro Vás sepsat „univerzální“ návod / postup, který lze v mnoha případech použít. Týraní zvířat - co dělat.

Záhada jménem toxoplazmóza


Feb 22, 2016 ... Navíc se netýká jen koček nebo kočičích majitelů, jak jsem si donedávna myslela. A žije s ním prý až polovina české ... Ztratil se vám pes?

Co dělat, když má váš pes nadváhu


Jun 3, 2016 ... O tom, jak u psa poznáte nadváhu, jsem vám psala už minulý měsíc. Jak jsem i slíbila, dnes se blíže podíváme na to, ... Ztratil se vám pes?

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Před nějakým časem jsem narazila na článek o zajímavém výzkumu, ... /zpravy/psi-behem-domestikace-ztratili-vlci-schopnost-ucit-se-od-jinych ...

Psí historie III: Balto


Jul 15, 2016 ... ... velmi zhoršovat zdravotní stav, obtížně se pohyboval a ztratil zrak a sluch. ... Posledně jsem vám slíbila, že se tu rozepíšu o tom, ...

Více toho o jak jsem se ztratil nemáme

Pro další informace o jak jsem se ztratil zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak jsem se ztratil.