Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak jsme se tesili na novou verzi hafiku

Tipy na vše o Jak jsme se tesili na novou verzi hafiku přímo od chovatelů pro chovatele.

Jaké nástrahy přináší psům léto


Jun 12, 2019 ... Všichni jsme se na léto jistě těšili. Celé dny můžeme trávit venku, vyrážet na dlouhé hodiny do přírody nebo se koupat v jezeře.

Co chcete vědět o Jak Jsme Se Tesili?

Chcete vědět více o Jak Jsme Se Tesili? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Jsme Se Tesili a podobných témat.

Veselé historky ze psí pekárny


Dec 20, 2015 ... Jsem Dárkova druhá máma, tak jsme se těšili na společné Vánoce. Nakoupila jsem mu hromadu dárků, zabalila je, a on si je krásně rozbaloval, ...

Ale co když to pototo.....?


Jan 20, 2018 ... ... jak že vlastně na tom s tím naším pejskem po všech těch trénincích jsme. Doma na cvičišti umíme dá se říct všechno perfektně a těšíme se ...

Jak oslavit Velikonoce s kočkou


Apr 9, 2020 ... Je jasné, že letošní Velikonoce nebudou probíhat tak, jak jsme zvyklí a některých tradic se budeme ... Všichni jsme se na léto jistě těšili.

Vánoce v útulku


Dec 17, 2017 ... ... domova se svou rodinou nebo se jen tak zastavte a dejte si s námi svařák. 17.12. od 13 do 17 hod. jsme tady:-))) a těšíme se na Vás!

Mimino, kojení a pes


Feb 24, 2015 ... Taky to tak mám a měla jsem dítě, čtyři číči, dva psy a dva potkany ... Spíš jsme se těšili, že budu na mateřské a nebude muset být doma sám ...

Pořizuji si štěňátko II.


Feb 20, 2018 ... Vybrali jsme si tu správnou rasu, ten správný chov, a už se těšíme, že si štěňátko přivezeme domů. A nastanou přípravy.

Vánoce v útulku!


Dec 18, 2016 ... Kdo má chuť nadělit pejskům nebo se jen tak zastavit, poslechnout písničku..nebo dát svařák,18.12. od 13 do 17 hod.jsme tady:-))) a těšíme ...

Paní na hlídání


Jul 18, 2014 ... Obyčejní lidé :) Takovým řešením jsem se pro Radku stala i já. Pokud cestujete, nemáte nikoho, ... Všichni jsme se na léto jistě těšili.

Pozor na ježky!


Sep 17, 2014 ... Všichni jsme se na léto jistě těšili. Celé dny můžeme trávit venku, vyrážet na dlouhé hodiny do přírody nebo se koupat v jezeře.

Torze žaludku


Sep 14, 2015 ... Všichni jsme se na léto jistě těšili. Celé dny můžeme trávit venku, vyrážet na dlouhé hodiny do přírody nebo se koupat v jezeře. Jak si ale léto ...

Bull Power Show 2017


V každé kategorii bude posuzován zvlášť. Novinkou pro rok 2017 je program na neděli. Omlouváme se těm, kteří se těšili na MT, ale pro letošek jsme ho zrušili.

Pejskařská etika nejen pro pejskaře


Apr 24, 2017 ... Nedávno jsem narazila na článek zabývající se pejskařkou etikou. Jak jsem nad ním tak přemýšlela, ... Všichni jsme se na léto jistě těšili.

Více toho o jak jsme se tesili na novou verzi hafiku nemáme

Pro další informace o jak jsme se tesili na novou verzi hafiku zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak jsme se tesili na novou verzi hafiku.