Zmáčkněte ESC pro zavření

Jednou takhle na prochazce

Tipy na vše o Jednou takhle na prochazce přímo od chovatelů pro chovatele.

Co chcete vědět o Jednou Takhle Na Prochazce?

Chcete vědět více o Jednou Takhle Na Prochazce? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jednou Takhle Na Prochazce a podobných témat.

Tajemství psích tlapek


Jan 8, 2020 ... Polštářky psích tlapek jsou jednou z mála ploch, kterými se psi potí ... Když se vám pes na procházce zaběhne, třeba protože objevil díru v ...

Jak jsem byla na odchytu koček


Jun 13, 2016 ... Takhle čekáte třeba hodinu, než se nějaká kočka vůbec ke sklopci přiblíží. Krouží nedůvěřivě kolem, čmuchá a prověřuje. Ty opatrnější se do ...

Geocaching se psem


May 12, 2016 ... Známka má svůj specifický kód a pokud na procházce nebo honbě za keší potkáte jiného kešera, může si psa zalogovat jako nalezeného, ...

Řeč kočičího těla I. Postoj a ocas


Jan 30, 2017 ... Jak jste na tom třeba vy se svojí kočkou? ... V situaci, kdy kočka švihne ocasem do strany jen jednou a většinou toto doprovodí ještě ...

Kam s kočkou o dovolené?


Jul 16, 2018 ... I když si psa s sebou na dovolenou vzít nemůžete nebo nechcete, máte docela dost možností, co s ním. ... My to takhle děláme každý víkend.

Život s Benem – kardiakem


Dec 20, 2014 ... Vzpomínám si na den, kdy se na tréninku coursingu v Blansku na cvičáku Ben zhroutil. ... Jednou mi takhle vyděšený utekl venku.

Prášky nám dávají zabrat


Jun 4, 2014 ... Se psy je to na rozdíl od koček jednoduché. ... Když je takhle zvednete do vzduchu a necháte volně viset, znehybní, ale nic se jim nestane.

Socializace psa


Oct 30, 2015 ... Psí mládě by si mělo zvykat nejen na svou lidskou rodinu a hledat v ní ... pes se po něm maximálně trochu ožene a vysvětlí mu, že takhle ne.

Více toho o jednou takhle na prochazce nemáme

Pro další informace o jednou takhle na prochazce zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jednou takhle na prochazce.