Zmáčkněte ESC pro zavření

Leto

Tipy na vše o Leto přímo od chovatelů pro chovatele.

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Šarplaninec - Šarplaninský ovčák


Povaha plemene Šarplaninec je ostražitý pes, energický, zodpovědný, samostatný, výborný hlídač, oddaný jen svému pánovi a jeho rodině. Je čistotný a má výbornou paměť. Šarplan..

Šarpej - Shar-Pei


Šarpej - Shar-Pei (Chinese Fighting Dog) Povaha plemene Šarpej (Shar-Pei) je chytrý, nezávislý, hrdý, samostatný ale přítulný, hodný a chytrý pes. K majiteli se nepřivazuje. J..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Dánsko-švédský farmářský pes


Dánsko-švédský farmářský pes Povaha plemene Dánsko-švédský farmářský pes je plemeno živé, pozorné a bystré. Celkový vzhled tohoto psa je malý, kompaktní a lehce obdélníkového ..

Dánská doga


Dánská doga (Broholmer) Povaha plemene Přes svoji obrovskou sílu má neskutečně mírumilovnou a klidnou povahu. Je velice učenlivá a hravá, ale často také tvrdohlavá. Tohoto mim..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Bostonský teriér


Bostonský teriér Povaha plemene Psi rodu bostonských teriérů jsou velice chytří, hraví a mají veselou, živou a vitální povahu. Ovšem vitalita bostonského teriéra je přizpůsobi..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Afghánský chrt


Afghánský chrt (afgánský chrt, Afghan Hound) Povaha plemene Důstojný, vznešený, hrdý, majestátní a nezávislý. Tak by se dala charakterizovat typická povaha afghánského chrta. ..

Báječné léto pro psy


Báječné léto pro psy je dobročinná akce a s nápadem uspořádat ji koketuji od chvíle, kdy jsme si sami adoptovali pejska přes Psí štěstí.

Co chcete vědět o Leto?

Chcete vědět více o Leto? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Leto a podobných témat.

Ideální psí léto


Jul 15, 2021 ... Ideální psí léto. Někdo jej miluje, někdo jej těžce snáší. Řeč je o létu a teplém počasí. To se může stát velmi nepříjemným i pro naše ...

Monínec patří psům


Odkaz: http://leto.moninec.cz/kalendar/moninec-patri-psum-2017. Termín: 18.06.2017 - 18.06.2017. Čas: 13.00. Přijeďte a užijte si zábavné odpoledne pro psy ...

Jaké nástrahy přináší psům léto


Jun 12, 2019 ... Celé dny můžeme trávit venku, vyrážet na dlouhé hodiny do přírody nebo se koupat v jezeře. Jak si ale léto užít na pIné pecky a neřešit návštěvy ...

Báječné léto pro psy vol. 2


Báječné léto pro psy vol. 2. Místo konání: Vnitroblock, Tusarova 31, Praha 7. Kontakt: karol.kopacova@gmail.com. Termín: 20.05.2018 - 20.05.2018.

Co je to strachová agrese u psa?


May 20, 2019 ... Pes se naježí, vrčí, má tendenci kousnout a pro chovatele je těžko zvladatelný. bannery-leto-nahubky. Složitý proces resocializace. Začít pejska ...

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... V létě ze sebe odhazujeme jeden svršek za druhým. Zvlášť pak v posledních letech, kdy i u nás teploty šplhají až do tropických hodnot.

můj pes a já - Život psa


Prodlužte si léto se zmrzlinou, která prospěje Vašemu mazlíčkovi!! Malá rodinná mlékárna se rozhodla nastartovat nový projekt, který jsme se rozhodli ...

Jak naučit psa aportovat?


Aug 28, 2018 ... Za každý sebemenší pokrok nezapomínejte pejska odměnit jeho oblíbeným pamlskem a pohlazením. bannery-leto-hracky-2 ...

Jak pomoct kočkám přečkat letní vedra?


Jul 22, 2015 ... Ačkoli k tomu léto svádí, nedávejte kočce ledovou vodu k pití. Voda by měla mít teplotu od 15 do 20 stupňů Celsia. Stejně jako lidé a další ...

Se psem na houby


Jul 21, 2014 ... Letošní léto, stejně jako to předchozí, přálo kvůli pandemii COVID-19 cestování po tuzemsku. A zatímco na dobu dovolené v zahraničí si ...

I pes může mít alergii na pyl


May 7, 2020 ... Psi na alergeny reagují jinak než lidé, takže u nich zmiňované slzící oči nebo alergické astma moc často neuvidíme. I pylová alergie se u nich ...

Jak zařídit letní výběh pro hlodavce


Jun 14, 2019 ... Na léto se všichni těší. Teplé dny, koupání a příroda. S teplým počasím ale nepřichází jen spousta radostí, bohužel se i zvyšuje výskyt ...

PSÍ TÁBOR PRO MALÁ PLEMENA IX. ročník


Ubytování: v chatkách 2-3 lůžkových (10 chatek), každá s venkovní teráskou. Chatky jsou vybaveny lůžky, stolem se židlemi, šatní skříní a zásuvkou např. na ...

Jaké náhubky používat?


Sep 20, 2014 ... Díky tomuto vašemu upozornění mi došlo, že když jsme minulé léto jeli hodinu vlakem a velmi nepříjemná průvodčí každých pět minut ...

Přehřátí psa


Jun 23, 2016 ... Nejnáchylnější k přehřátí jsou mladí, staří, obézní nebo nemocní psi, dále samozřejmě psi. Co se vůbec se psem při takové hypertemii děje?

Více toho o leto nemáme

Pro další informace o leto zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o leto.