Zmáčkněte ESC pro zavření

Mr plemen

Tipy na vše o Mr plemen přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Západosibiřská lajka


Povaha plemene Západosibiřská lajka je vyrovnaná, věcná a nekomplikovaná. Plemeno je přátelské a disponuje značnou inteligencí. Poměrně snadno se učí a ráda pracuje. Vychází ..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Velškorgi - Cardigan


Povaha plemene Velškorgi Cardigan se velice brzy váže na svou rodinu, vytváří si opravdu silné pouto a poté se stává věrným a oddaným společníkem. I přes malý vzrůst mu nechyb..

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Španělský galgo


Povaha plemene Španělský galgo je klidný, spíše rezervovaný pes. Ovšem při lovu je živý a průbojný. Je vytrvalý, inteligentní, zvědavý a přítulný k dětem, věrný svým pánům, v ..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Šeltie - Šetlandský ovčák


(shetlandský ovčák) Povaha plemene Šeltie - Shetlandský ovčák je ostražitý, inteligentní, mírumilovný, silný, temperamentní a oddaný. Svého pána miluje a je ostražitý k cizím ..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Slovenský čuvač


(Slovakian chovach) Povaha plemene Slovenský čuvač je velice dobrý společník. Miluje všechny členy rodiny a svou lásku rozděluje mezi všechny členy rodiny stejnou mírou. Hodí ..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Saarlosův vlčák


(Saarloos Wolfhound) Povaha plemene Saarlosův vlčák nezapře povahu svých předků. Vlčí povaha převažuje v jeho genech a má sklony k tuláctví a nevyrovnanému chování. Pes velmi ..

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Rhodéský ridgeback


Povaha plemene Povaha tohoto velkého psa je velmi přátelská. Potřebuje mít stálý kontakt s člověkem, ale je nutné jej pevně a důsledně vychovávat, ne však tvrdě. K cizím lidem..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Peruánský naháč


(Perro sin pelo del Peru, orchidejový pes Inků) Povaha plemene Peruánský naháč je ušlechtilý, hrdý pes, který je naprosto oddaný svému pánovi. Přestože je poměrně klidný a ště..

Border kolie charakteristika plemene


Tenkrát bylo tolik pracovních psů stejně tak jako bylo plemen ovcí. ... Barvy merle jsou různé odstíny modrá a červené s mramorovým znakem a červeným ...

Co chcete vědět o Mr Plemen?

Chcete vědět více o Mr Plemen? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Mr Plemen a podobných témat.

Aljašský malamut - vlčí pes


Jan 29, 2015 ... U všech severských plemen musíte mít vždy na paměti, ... Soukupem v roce 1983), pes Mister T Grandson of Kaitu (dovezený Kateřinou Krejčí z ...

Jaký náhubek pro psa je ten správný?


V nabídce je samozřejmě spousta náhubků pro psy všech plemen a velikostí. Ať už vybíráte košík na denní použití, či na občasnou jízdu v hromadné dopravě, ...

Více toho o mr plemen nemáme

Pro další informace o mr plemen zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o mr plemen.