Zmáčkněte ESC pro zavření

Mr seltii

Tipy na vše o Mr seltii přímo od chovatelů pro chovatele.

Šeltie - Šetlandský ovčák


(shetlandský ovčák) Povaha plemene Šeltie - Shetlandský ovčák je ostražitý, inteligentní, mírumilovný, silný, temperamentní a oddaný. Svého pána miluje a je ostražitý k cizím ..

MR BCCCZ ve flyballu


MR BCCCZ ve flyballu · Fotogalerie organizátora · Odkazy na fotky účastníků akce · Naplňte misky · Nejbližší akce · Akutní adopce.

Co chcete vědět o Mr?

Chcete vědět více o Mr? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Mr a podobných témat.

Extreme Weekend 2019


Friday+Saturday - Bull sports. Sunday- APBT Conformation show and FUN Conformation show- judges Mr. Grzegorz Zwolinski (PL) and Mr.Laszlo Karafa (HU).

Obedience tréninky s Julkou Bukovinskou


Stejně jako loni, i letos proběhne před MR BŠO v obedience dvouden praktických tréninkových lekcí s naší přední trenérkou a závodnicí Julií Bukovinskou.

Připrav se na kvaldy 2019!


Srdečně zvu na seminář intenzivek zaměřených na systematickou přípravu na kvalifikační závody pro MR či na "velké" kvaldy pro MS a EO.

Výcvikový víkend s poslušností


Paní rozhodčí má rozhodně co předat. V kynologii a chovu NO je už 34 let, má složeno přes 200 zkoušek z výkonu a byla 28x účastníkem MR NO, no a v neposlední ...

Jarní Psí hrátky + MČR KCHN v agility


Účastníkům MR KCHN se nebude počítat postupová rychlost (případné trestné body za ni). Uzávěrka plateb a přihlášek je 9.4.2015 nebo při naplnění závodu.

Výcvik pomocí motivace na hračku


několikanásobný účastník MR ZVV3 (úspěchy 3. místo, 2. místo, dvakrát mistr republiky se psy Aresem Bílý trpaslík a Andy Šumavský Xerak, rasa: BOM).

Československé obedience závody 2020


V rámci tohoto víkendu bude probíhat také MR teriérů! Propozice a přihláška budou zveřejněny na konci roku: akce.obedience.cz. Kontakt: D.Ružová, 776633091, ...

Více toho o mr seltii nemáme

Pro další informace o mr seltii zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o mr seltii.