Zmáčkněte ESC pro zavření

My a sporty

Tipy na vše o My a sporty přímo od chovatelů pro chovatele.

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Patterdale teriér


Povaha plemene Patterdale teriér je živý a bystrý pes, který se nerad podřizuje. Ke svým majitelům je však velmi milý a má rád děti, s nimiž je schopen navázat pěkný vztah. K ..

Mudi


Mudi Povaha plemene Pes tohoto plemene je živý, dovádivý a úžasně sebevědomý. Miluje svého pána a všechny ostatní členy své ať už psí nebo lidské smečky. Někdy je sice trochu ..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Bretaňský ohař


Bretaňský ohař Povaha plemene Inteligentní psi této rasy vynikají nad jiné svou mimořádnou přítulností a pozorností vůči svému pánu. Jejich citlivá duše reaguje jako barometr ..

Bearded kolie


Bearded kolie (Vousatá kolie) Povaha plemene Bearded kolie je skutečným gejzírem energie, radosti a činorodosti. Jeho povaha je ale zároveň velmi milá, přátelská a snášenlivá ..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Jak fotit psí sporty - I. Obrany


Sep 7, 2014 ... Problémem často bývá, že psi jsou velmi rychlí, mnohdy je „útok“ psa na figuranta nepředvídatelný, a my to prostě nestihneme – máme ...

Co chcete vědět o My A Sporty?

Chcete vědět více o My A Sporty? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají My A Sporty a podobných témat.

Světová výstava psů 2021 v Brně


Oct 12, 2021 ... My jsme vyzpovídali jednoho z medailových účastníků, Zdeňka Pěnkavu. ... Dogfrisbee je jedinečný psí sport, který zaujme nejen milovníky psů ...

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... Nikdo našeho psího parťáka nezná lépe než my sami. Pokud se mu věnujeme, ... Martina Bolehovská: dogfrisbee je sport s jedinečnou atmosférou.

Co čekat v kočičí kavárně


Dec 12, 2016 ... Ale to je nízká cena za požitek, se kterým odsud odcházíme (my, kteří jsme kočkou vlastněni, ... S bull sporty se nebudete nudit ani vy.

Aby pes ani v zimě nezahálel


Jan 16, 2017 ... Tento sport patří do kategorie těch, které utužují vztah majitele a psa, ... Pokud jste stejnými fandy tohoto sportu jako my, připravte si ...

O stresu, neúspěchu a úspěchu


Dec 16, 2018 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výchova, Psí sporty ... Stejně tak někdo, za koho všechny výzvy vyřešíme my.

Pravda o mořských řasách


Jun 16, 2014 ... ... že krmiva s mořskou řasou podporují tu správnou tmavě modrou barvu srsti (stáli o ni všichni, jen my ne). ... Sport a cestování.

Nekupujte, adoptujte


Jun 2, 2014 ... Sport a cestování ... A pokud dnes žije pes v rodině, jsme jeho jedinou smečkou my. Pokud. ... S bull sporty se nebudete nudit ani vy.

Flyball


Aug 19, 2015 ... Je skvělé, že mají psí sporty v ČR i za humny tolik příznivců. ... A pokud dnes žije pes v rodině, jsme jeho jedinou smečkou my. Pokud.

Psi v Číně mají vlastní autobus


Aug 20, 2014 ... Zatímco my řešíme, jestli nám pro cestování se psem vyhovuje víc tramvaj, nebo autobus ... Znáte tento vytrvalostní sport, který nevyžaduje.

Pravda o mořských řasách


Jun 16, 2014 ... ... správnou tmavě modrou barvu srsti (stáli o ni všichni, jen my ne). ... Juraj Ruža: Agility, to je neobyčejný sport (téměř) pro každého!

Závody psích spřežení v roce 2022


Dec 30, 2021 ... Pokud jste stejnými fandy tohoto sportu jako my, připravte si diáře, ať vám neunikne žádná z… ... Sport a cestování. 6. 3. 2015 ...

Geocaching se psem


May 12, 2016 ... Svému psovi dokonce můžete koupit geoobojek nebo geoznámku Log my Dog. ... Zimní psí sporty - jde to i bez sněhu.

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... Nezapomínejte ale přitom, že psi mají normální tělesnou teplotu vyšší než my, pohybuje se mezi 38 a 39 °C. Pokud vám přijde, že váš parťák není ...

Více toho o my a sporty nemáme

Pro další informace o my a sporty zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o my a sporty.