Zmáčkněte ESC pro zavření

Novy clen rodiny

Tipy na vše o Novy clen rodiny přímo od chovatelů pro chovatele.

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Pořizuji si štěňátko I.


Feb 12, 2018 ... Nový člen rodiny sebou přináší nové povinnosti, ale i radosti. Připravili jsme pro Vás pár tipů a rad, které mohou být před tímto zásadním ...

Co chcete vědět o Novy Clen Rodiny?

Chcete vědět více o Novy Clen Rodiny? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Novy Clen Rodiny a podobných témat.

Výchova kočky - trestat ji je chyba!


Oct 6, 2017 ... Krom přirozeného chování může jít třeba o projev nelibosti s nějakou změnou (změna stravy, nový nábytek, stěhování, nový člen rodiny…).

Hladovění, anorexie


Jun 17, 2014 ... ... po přestěhování, s příchodem nového zvířete do rodiny apod. ... nové zvíře, nový člen rodiny, hárající feny v okolí apod.

Jak si vybrat kotě od chovatele


Nov 30, 2017 ... ... aby je chovatel nechal vyrůstat uprostřed své rodiny a každodenního života. ... abyste byli se soužitím spokojení vy i nový člen rodiny.

Od nechutenství k přejídání


Jan 2, 2017 ... Podobné důsledky může mít také přivedení nového psa do rodiny. ... změnili jste pracovní dobu, přibyl nový člen rodiny nebo nové zvíře, ...

Jak vést štěně k čistotnosti


Jan 11, 2015 ... ... co po vás váš nový člen rodiny chce. Svou potřebu štěně nejčastěji signalizuje tak, že chodí v kruhu, podobně, jako když hledá a neví, ...

Pořizuji si štěňátko II.


Feb 20, 2018 ... ... než si nový přírůstek do Vaší rodiny přivedete domů. ... Bylo by skvělé – je to téměř nutné – když by si jeden člen rodiny mohl vzít ...

Kočičí zabiják FIP


May 26, 2016 ... ... že velmi často se FIP dostavilo po stresové situaci - stěhování, nový člen domácnosti, očkování atd. a hlavně u koťat do dvou let.

Nový Zéland: Kočky mimo zákon


Dec 14, 2018 ... Čtyřnohý kamarád je pro mnohé z nás nedílnou součástí rodiny, a proto bychom ho chtěli ... Tak to tam nesmí chybět ani váš čtyřnohý člen!

Čekáme dítě, co na to pes?


Nov 2, 2021 ... Váš nejmilovanější a nejdůležitější člen rodiny bude mít brzy ... se v několika posledních letech rozmohl nový a rychle rostoucí trend, ...

Čekáme dítě, co na to pes?


Nov 2, 2021 ... Váš nejmilovanější a nejdůležitější člen rodiny bude mít brzy konkurenta. Jak to vezme? ... Náš nový chlupáč do party teprve objevuje svět.

Slyšeli jste o Lesu psích duší?


Feb 17, 2020 ... Tento unikátní projekt má posloužit přírodě i lidem, kterým odešel čtyřnohý člen rodiny. Za Lesem psích duší stojí občanské sdružení ...

Čekáme dítě, co na to pes?


Nov 2, 2021 ... Váš nejmilovanější a nejdůležitější člen rodiny bude mít brzy konkurenta. Jak to vezme? Bude ho mít rád? ... Nový Zéland: Kočky mimo zákon.

Více toho o novy clen rodiny nemáme

Pro další informace o novy clen rodiny zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o novy clen rodiny.