Zmáčkněte ESC pro zavření

Od pani k pani

Tipy na vše o Od pani k pani přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Šeltie - Šetlandský ovčák


(shetlandský ovčák) Povaha plemene Šeltie - Shetlandský ovčák je ostražitý, inteligentní, mírumilovný, silný, temperamentní a oddaný. Svého pána miluje a je ostražitý k cizím ..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Pumi


Povaha plemene Pumi je velice živý a temperamentní pes, oddaný svému pánovi. Zadané úkoly plní s nadšením. Je to bystrý a neúnavný pes, občas může být trochu hlasitý. Tato pro..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Pudlpointr


(Pudelpointer) Povaha plemene Pudlpointr je vyrovnaný a klidný pes, který má své reakce pod kontrolou. Je nebojácný, ale není agresivní. Je poměrně dobře ovladatelný a má pevn..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Od štěněte ke psu


Oct 9, 2017 ... Kniha „Od štěněte ke psu“ autorky MVDr. Hany Žertové vás poutavě provede vším, co vás čeká od prvotní myšlenky o pořízení psa, ...

Co chcete vědět o Od?

Chcete vědět více o Od? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Od a podobných témat.

Od strachu k pohodě


Od strachu k pohodě. Publikováno: 7.10.2019. 0Ohodnotit. Autor: Marty Becker. Zdroj: https://plotknihy.cz. Foto: -. Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a ...

Od nechutenství k přejídání


Jan 2, 2017 ... Proto často přijímají potravu v noci, kdy je v domě naprostý klid. A samozřejmě musíme počítat s individuálními odchylkami od normálu, které ...

Více toho o od pani k pani nemáme

Pro další informace o od pani k pani zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o od pani k pani.