Zmáčkněte ESC pro zavření

Pan chovatel

Tipy na vše o Pan chovatel přímo od chovatelů pro chovatele.

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Holandský tulipánový pes


Holandský tulipánový pes (Hollandse Tulphond, Dutch Tulphond, Markiesje) Povaha plemene Holandský tulipánový pes neboli markýzáček je velmi společenský, milý a přítulný pes ch..

Anglický špringeršpaněl


Anglický špringeršpaněl (Špringršpaněl, English Springer Spaniel) Povaha plemene Anglický špringršpaněl je přátelský pes, který je veselý, ale klidný. Dobře se hodí do rodiny ..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Americký vodní španěl


Americký vodní španěl (American Water Spaniel) Povaha plemene Americký vodní španěl je výjimečně inteligentní pes, vždy nadšený a ochotný zvedat kachny z hladiny, nebo aportov..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Saluka - Perský chrt


(Saluki, Arabian Hound) Povaha plemene Saluki je hrdý pes. Ke svému pánovi dokáže být milý, je mu oddaný, avšak k cizím osobám je odmítavý a netečný, ne však agresivní. Tento ..

Saarlosův vlčák


(Saarloos Wolfhound) Povaha plemene Saarlosův vlčák nezapře povahu svých předků. Vlčí povaha převažuje v jeho genech a má sklony k tuláctví a nevyrovnanému chování. Pes velmi ..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Co chcete vědět o Pan Chovatel?

Chcete vědět více o Pan Chovatel? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pan Chovatel a podobných témat.

Jak si vybrat kotě od chovatele


Nov 30, 2017 ... Zodpovědný chovatel by ale kotě nikdy neměl předat před případnou ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic ...

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, taktéž z USA. ... nám v rozhovoru prozradí tento dlouholetý chovatel a.

Jak pečovat o smečku tažných psů?


Aug 15, 2020 ... ... násobí se ale i radost, kterou chovatel ze smečky má. ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic patřící ...

Náhrada škody při zranění psa


Oct 9, 2017 ... ... pokud je vynaložil rozumný chovatel v postavení poškozeného”. ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic ...

Jak na psa a dítě v jedné domácnosti


Oct 18, 2019 ... Chovatel vám také může poradit, na co si u konkrétního pejska dát pozor. ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný ...

Pořízení psa přes inzerát


Dec 28, 2017 ... Pokud vás “chovatel” láká na podezřele nízkou cenu, ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic patřící Paris ...

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, taktéž z USA. ... násobí se ale i radost, kterou chovatel ze smečky má.

Barevné myšky - nový trend mezi chovateli


Dec 12, 2017 ... A především - chovatel vám prodá zdravou a ochočenou myšku. ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic ...

Zajímá vašeho psa televize?


Mar 19, 2015 ... ... že čím delší je čenich, tím hůř pes ostří” osvětlil mi situaci pan Šíma. ... násobí se ale i radost, kterou chovatel ze smečky má.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic patřící ... nám v rozhovoru prozradí tento dlouholetý chovatel a.

Co dělat, když se psem mlátí puberta


Jul 19, 2016 ... Vraťme se tedy k místu, kdy se nezkušený chovatel drží za hlavu a ... Každému psu ovšem pochopitelně nejlépe rozumí jeho majitel a pán, ...

České e-booky o zdraví pejsků


Jul 18, 2019 ... Každý chovatel zde získá dostatek informací o tom, ... Kromě e-booku o nádorových onemocnění prstů a drápů napsal pan doktor i několik ...

Pozor na přehnané šamponování


Jun 20, 2015 ... Poradit může i chovatel vašeho plemene. ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic patřící Paris Hiltonové.

Nejsou to psi, ale bytosti


Jun 17, 2015 ... Nicméně můj pan veterinář Zahrádka z Plzně, který se staral a stará o ... protože mám zvířata pomalu jak děti, ale jsem přísný chovatel.

Historie záchranářských psů


Feb 27, 2015 ... ... určitě to není nemožné, jak mi potvrdil pan Zeman :-). ... a jak se s nimi žije, nám v rozhovoru prozradí tento dlouholetý chovatel a.

Více toho o pan chovatel nemáme

Pro další informace o pan chovatel zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pan chovatel.