Zmáčkněte ESC pro zavření

Pan pes

Tipy na vše o Pan pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Holandský tulipánový pes


Holandský tulipánový pes (Hollandse Tulphond, Dutch Tulphond, Markiesje) Povaha plemene Holandský tulipánový pes neboli markýzáček je velmi společenský, milý a přítulný pes ch..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Španělský galgo


Povaha plemene Španělský galgo je klidný, spíše rezervovaný pes. Ovšem při lovu je živý a průbojný. Je vytrvalý, inteligentní, zvědavý a přítulný k dětem, věrný svým pánům, v ..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Estrelský pastevecký pes


Estrelský pastevecký pes Povaha plemene Psi tohoto plemene jsou přirozeně sebejistí, ale klidní a vyrovnaní. Přes svou obrovskou postavu vynikají velice živým pohybem. Estrels..

Entlebušský salašnický pes


Entlebušský salašnický pes Povaha plemene Entlebušský salašnický pes je přeborníkem v množství vynikajících psích vlastností. Je to přátelský společník a ochranář svého pána, ..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Pan pes


Pan pes, Články, PESWEB. ... Pan pes. Publikováno: 10.6.2017. 4Ohodnotit. Autor: Marie Smolíková. Zdroj: -. Foto: Marie Smolíková.

Co chcete vědět o Pan Pes?

Chcete vědět více o Pan Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pan Pes a podobných témat.

Dočká se Aron svojí druhé šance?


Oct 11, 2019 ... Naštěstí pan doktor je frajer, zvedl telefon a od té doby bydlím u ... je 5ti letý německý ovčák, který bydlel v rodině, jako venkovní pes.

Člověk a pes - navždy spolu


Nov 18, 2014 ... Pes se stal natolik nezbytným pro člověka, že v některých společnostech, když umřel pan, zabili i jeho psa, aby je mohli pochovat společně, ...

Zajímá vašeho psa televize?


Mar 19, 2015 ... Reaguje váš pes na televizi? ... tím hůř pes ostří” osvětlil mi situaci pan Šíma. ... “Pes rozeznává jiné spektrum barev než člověk.

Ovladatelnost psa /a jak to máte vy?.../


Jul 8, 2016 ... „Jsi ošklivý pes,“ procedí mezi zuby. Bruno se zastaví. To je divné, pochopil pánův povel, vykročil ke dveřím, a stejně k němu pán vysílá ...

Malý pán, šikovný pes


Apr 22, 2015 ... Malý pán, šikovný pes. Dnes bych se s vámi ráda podělila o krátkou úvahu na téma děti a psi. Ne všichni jsou nadšenými pejskaři a už vůbec ...

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Pes je nejlepší přítel člověka. ... Jedním z ‚‚nejslavnějších'' chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic patřící Paris Hiltonové.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, ... Znáte signály, pomocí kterých se vám váš pes snaží říct,.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan ... je za věrné a poslušné přátele, ale nezapomínejme, že pes je šelmovité zvíře.

Pes na míru


Mar 15, 2013 ... Pan veterinář pejska okoukl a ujistil je, že ze BSP má štěňátko maximálně poloviční. Dále jim položil důležitou otázku. Víte o tomhle plemeni ...

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, ... se svými přáteli debatu o tom, jestli je chytřejší pes, nebo kočka?

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, taktéž z USA. ... Také váš pes rád “loví” okolo poletující hmyz?

Nepleťte si nadváhu s mohutností


Apr 10, 2014 ... Každý pes by měl mít mezi žebry a zadníma nohama zúžení, ... než 20% nad typickou váhu plemene,“ zmínil pan Kváš. Kulajda je sice voříšek, ...

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan ... Taky si při odchodu z domova lámete hlavu nad tím, zda se váš pes bude doma ...

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, ... pro to musí mít pes povahu, co zvládat a jak s canisterapií začít.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, taktéž z USA. Pan Peebles váží jen 1,5 kg a díky ... Ztratil se vám pes?

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan ... Nezáleží přitom, zda je vaším parťákem krátkosrstý či dlouhosrstý pes.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, taktéž z USA. ... Znamená ale obří pes i obří zodpovědnost?

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, ... jež skvěle poslouží v případě, že je váš pes zraněný, příliš.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Nejmenší kočkou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Pan Peebles, ... Sport dogfrisbee, tedy aktivitu, při níž pes chytá letící disk, ...

Více toho o pan pes nemáme

Pro další informace o pan pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pan pes.