Zmáčkněte ESC pro zavření

Pes je dar

Tipy na vše o Pes je dar přímo od chovatelů pro chovatele.

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Pyrenejský horský pes


(Chien de Montagne des Pyrénées) Povaha plemene Pyrenejský horský pes je klidný a vyrovnaný pes se sklony k nezávislosti. Je přátelský, vlídný a své rodině je naprosto oddán. ..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Novofundlandský pes


(novofundlanďan, Newfoundland) Povaha plemene „Novofundlandský pes, rybář, který si vás chytne!" Novofundlandský pes je mírný, přítulný a poslušný pes. Je velmi společenský a..

Norský ptačí pes


(Norwegian Lundehund, Norsk Lundehund) Povaha plemene „Norský lundehund je bývalý lovec ptáků. Dnes loví naše srdce." Norský lundehund je veselý, živý pes. Má rád pohyb a je v..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Kanaanský pes


Kanaanský pes (Kanaánský pes, Canaan dog, Kelef K'naani) Povaha plemene Kanaánský pes je velmi inteligentní, věrný a rychle se učící pes. Je vnímavým a pozorným společníkem. S..

Italský vodní pes


Italský vodní pes (Lagotto Romagnolo) Povaha plemene Italský vodní pes je dobromyslný, poslušný a inteligentní. Má otevřenou, veselou a přátelskou povahu. Je to rychlý, pružný..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Chodský pes


Chodský pes Povaha plemene Tento druh psa je značně temperamentní, což ale není možné zaměňovat se zbrklostí. Chodský pes je aktivní, dobře cvičitelný a poměrně snadno ovladat..

Grónský pes


Grónský pes (Grönlandshund) Povaha plemene Grónský pes je samostatný, inteligentní, vyrovnaný, dominantní, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, nesmírně energický a temperamentní. Nesn..

Entlebušský salašnický pes


Entlebušský salašnický pes Povaha plemene Entlebušský salašnický pes je přeborníkem v množství vynikajících psích vlastností. Je to přátelský společník a ochranář svého pána, ..

Dánsko-švédský farmářský pes


Dánsko-švédský farmářský pes Povaha plemene Dánsko-švédský farmářský pes je plemeno živé, pozorné a bystré. Celkový vzhled tohoto psa je malý, kompaktní a lehce obdélníkového ..

Bernský salašnický pes


Bernský salašnický pes Povaha plemene Při popisu povahy bernského salašnického psa je možné použít samé superlativy. Tento pes je totiž vynikajícím přítelem svého pána i jeho ..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Západosibiřská lajka


Povaha plemene Západosibiřská lajka je vyrovnaná, věcná a nekomplikovaná. Plemeno je přátelské a disponuje značnou inteligencí. Poměrně snadno se učí a ráda pracuje. Vychází ..

O psí řeči aneb Velký dar


Feb 23, 2017 ... Komunikace je, když si vás pes dobrovolně a radostně hlídá a vy ho za to třeba pochválíte. A když má pes z podobné komunikace radost. Marek ...

Hrdý kliďas - Německá doga


Jan 8, 2014 ... Dříve patřila mezi pracovní plemena, dnes už je spíše společenským psem. V minulosti sloužila k lovu i jako válečný pes. Německá doga.

Co chcete vědět o Pes Je Dar ?

Chcete vědět více o Pes Je Dar ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pes Je Dar a podobných témat.

Tak trochu jiní psi


Mar 27, 2017 ... Člověk, který si je vědom, že je jeho pes reaktivec většinou dělá vše pro to, aby ze svého psa udělal klidného parťáka, kterého bude moct vzít ...

Louisianský leopardí pes


Jan 27, 2014 ... Rozhodně to není ideální rodinný pes pouze na zahradu, jak je občas také ... že s nimi mohu sdílet svou cestu – je to pro mne velký dar.

Psí život v Anglii


Mar 25, 2017 ... V případě, že je pes na veřejném místě, k jeho zabavení nepotřebuje policie ani povolení soudu. ... O psí řeči aneb Velký dar.

Věř v něco, co je nemožné...


May 24, 2019 ... Khon Suay je totiž z thajštiny - krásná čtvrť. Nic krásného ho ale nepotkalo. Nádherný roční pes zažíval hrozné dny. Všechno, co mu život ...

Jak začít s dogdancingem


Jul 19, 2020 ... Tanec se psem je sport, kdy pes provádí cviky pod vedením psovoda do rytmu hudby. To ovšem ale neznamená, že musíte mít nějaké taneční vlohy, i ...

Vánoční stres naplňuje útulky


Dec 23, 2018 ... Hlavní je, aby rodina byla pospolu. A do rodiny patří i pes. Pokud nemáte na psa čas, přerůstá vám přes hlavu, řešte to, prosíme, včas. Útulky ...

Jak vycvičit psa z útulku?


První dny se psem z útulku, jak se k němu chovat?pes. výcvikpes ... Věřte, že pejska aktivně zabavíte a i vy budete spokojeni, protože pes je vždy vaší ...

Jak správně plavat se psem?


Jeden z nejefektivnějších způsobů jak posílit pohybový aparát psa je plavání, v horkých letních ... I psí plavání vyžaduje správnou techniku, víte to?pes.

Kdy už mě obejmeš, má nová mámo?


Nov 7, 2017 ... Někteří psi mají neuvěřitelný dar a srdce tak veliké, že se do něj vejde spousta ... Benjik je jemňoučký kožíškový kluk s líbezným pohledem.

Mezinárodní den zvířat


Oct 7, 2015 ... Pes je pro aktivní život skvělý parťák. Jaká je ale zdravá míra cvičení se psem? Zdraví a strava.

Více toho o pes je dar nemáme

Pro další informace o pes je dar zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pes je dar .