Zmáčkněte ESC pro zavření

Pes zachranar

Tipy na vše o Pes zachranar přímo od chovatelů pro chovatele.

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Novofundlandský pes


(novofundlanďan, Newfoundland) Povaha plemene „Novofundlandský pes, rybář, který si vás chytne!" Novofundlandský pes je mírný, přítulný a poslušný pes. Je velmi společenský a..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Kanaanský pes


Kanaanský pes (Kanaánský pes, Canaan dog, Kelef K'naani) Povaha plemene Kanaánský pes je velmi inteligentní, věrný a rychle se učící pes. Je vnímavým a pozorným společníkem. S..

Český horský pes


Český horský pes Povaha plemene Český horký pes má příjemnou, přátelskou povahu. Přestože je to sebevědomý a živý pes, je lehce ovladatelný a dá se dobře vycvičit. Je snášenli..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Rhodéský ridgeback


Povaha plemene Povaha tohoto velkého psa je velmi přátelská. Potřebuje mít stálý kontakt s člověkem, ale je nutné jej pevně a důsledně vychovávat, ne však tvrdě. K cizím lidem..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Pyrenejský ovčák


Povaha plemene Pyrenejský ovčák je vhodný do rodiny, dobře vychází s dětmi. Tito psi jsou k nim milí, ale nikoliv dotěrní. S ostatními zvířaty v domácnosti nemají problémy. Ne..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Komondor


Komondor (Hungarian Sheepdog) Povaha plemene Tento samostatný, vyrovnaný, otužilý a k sobě tvrdý pes je ještě velmi svázán s přírodou. Jedná podle vlastního uvážení. Chovatelé..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Hannoverský barvář


Hannoverský barvář (Hannover´scher Schweisshund) Povaha plemene Hannoverský barvář je velmi přátelský pes, je klidný, mírný a vyrovnaný. Při lovu se však stává posedlým, houže..

Flat coated retrívr


Flat coated retrívr (Flat Coated Retriever) Povaha plemene Flat coated retrívr je výborný lovecký a společenský pes. FCR je využívaný k myslivosti, záchranářským účelům nebo j..

Flanderský bouvier


Flanderský bouvier Povaha plemene Flanderský bouvier je velmi věrný pes a lpí na své rodině. Jsou ostražití a neúplatní, proto jim můžete bez problémů přenechat hlídaní domu i..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Bílý švýcarský ovčák


Bílý švýcarský ovčák Povaha plemene Povaha bílého švýcarského ovčáka se bez větších výkyvů odvozuje od ovčáckého plemene jako takového. Tento pes je velice inteligentní a snad..

Belgický ovčák


Belgický ovčák (malinois, groenendael, tervueren, lakenois) Povaha plemene Plemeno belgických ovčáků je známé především díky celé řadě vynikajících povahových vlastností, kter..

Beauceron


Beauceron (Berger de Beauce, Bauce Shepherd) Povaha plemene Beauceron je odvážný a velmi inteligentní pes. Ochrana rodiny a hlídání pozemku jsou pro něj samozřejmostí. Je ostr..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Jak probíhá výcvik záchranářských psů?


Feb 10, 2021 ... Když učíme štěně značení, jde zpočátku pouze o budování důvěry mezi psem a lidmi, a učení psa, aby aktivně člověka vyhledával. Zpočátku pes vidí ...

Co chcete vědět o Pes Zachranar?

Chcete vědět více o Pes Zachranar? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pes Zachranar a podobných témat.

Záchranařina aneb psí pomocníci


Jan 28, 2021 ... Absolvuje pes záchranný výcvik společně s psovodem nebo se ho účastní nezávisle na sobě? V záchranařině je nesmírně důležitá spolupráce mezi ...

Záchranářská kynologie


May 12, 2019 ... Jeden záchranářský tým (psovod a pes) dokáže za stejný čas zastoupit 50 osob, takže příprava kvalitních kynologických záchranářských týmů a ...

Více toho o pes zachranar nemáme

Pro další informace o pes zachranar zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pes zachranar.