Zmáčkněte ESC pro zavření

Pro koho se hodi stredni knirac

Tipy na vše o Pro koho se hodi stredni knirac přímo od chovatelů pro chovatele.

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Šarpej - Shar-Pei


Šarpej - Shar-Pei (Chinese Fighting Dog) Povaha plemene Šarpej (Shar-Pei) je chytrý, nezávislý, hrdý, samostatný ale přítulný, hodný a chytrý pes. K majiteli se nepřivazuje. J..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Pyrenejský mastin


(Mastin de los Pirineos) Povaha plemene Pyrenejský mastin je inteligentní a bdělý pes. Je to spolehlivý a poslušný společník a ochránce. Ke své rodině jsou tito psi přátelští ..

Opičí pinč


Povaha plemene Opičí pinč je živý, přátelský a chytrý pes. Chová se velmi přítulně a rád se mazlí. Je bezvýhradně věrný svému pánovi a členům rodiny. Je také ostražitý a děje-..

Novofundlandský pes


(novofundlanďan, Newfoundland) Povaha plemene „Novofundlandský pes, rybář, který si vás chytne!" Novofundlandský pes je mírný, přítulný a poslušný pes. Je velmi společenský a..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Cao de Castro Laboreiro


Cao de Castro Laboreiro Povaha plemene I když toto plemeno pochází z venkova, nikdo nemůže říci, že se jedná o ledajakého vesnického prosťáčka. Cao de Castro Laboreiro využívá..

Bruselský a belgický grifonek


Bruselský a belgický grifonek (bruselský grifonek, belgický grifonek, brabantík) Povaha plemene Typickým znakem povahy bruselského grifonka, belgického grifonka a brabantíka j..

Broholmer - Dánská doga


Broholmer - Dánská doga Povaha plemene Povahové vlastnosti broholmera vyplývají z jeho příbuzenství s velkými dogovitými psy. Je to pes velice ušlechtilé, milé a klidné povahy..

Boxer německý


Boxer německý (Deutscher Boxer) Povaha plemene Jako jediné služební plemeno bývá bezvýhradně doporučován do rodin s dětmi. Těm dokáže být tím nejlepším společníkem. V případě ..

Bernský salašnický pes


Bernský salašnický pes Povaha plemene Při popisu povahy bernského salašnického psa je možné použít samé superlativy. Tento pes je totiž vynikajícím přítelem svého pána i jeho ..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Anglický buldok


Anglický buldok (English Bulldog) Povaha plemene Šlechtěním se podařilo bojovníka změnit v kamarádské, mírumilovné až apatické zvíře. Anglický buldok je přátelský, trochu tvrd..

Aktivity s handicapem


Oct 25, 2015 ... Myslíte, že se "psí" sporty nedají provozovat na vozíčku? ... Mám pro koho žít a o koho se starat. Chodí se mnou každý den do školy a moc mi ...

Co chcete vědět o Pro Koho Se?

Chcete vědět více o Pro Koho Se? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pro Koho Se a podobných témat.

Seminář dogfitness


Bohužel i v případě posilování na balančních pomůckách se dá říci, ... Pro jaké psy se cvičení hodí a pro které není vhodné? ... Pro koho se hodí?

Jakého křečka vybrat?


Nov 22, 2019 ... Pro koho se jaký vůbec hodí? Pokud jste v chování zvířat začátečníci, křeček pro vás může být to pravé. Aktivní jsou tato malá zvířátka ...

Nejčastěji kladené otázky


Apr 5, 2016 ... Foto: Archiv Společník pro život ... Připravili jsme pro vás první desítku nejčastěji kladených otázek na ... Na koho se mám obrátit?

KURZ: poslušnost pro běžný život I.


NÁPLŇ KURZU: jde především o praktické dovednosti pro život. · PRO KOHO JE KURZ VHODNÝ: pro úplné začátečníky v práci se psem, pro dospělé psy a štěňata. · JAK ...

Psí procházka údolím Divoké Šárky


Jul 1, 2016 ... To vše je zátěž pro tělo, namáhají se svaly, vzniká napětí ve svalech, jejich tuhnutí a přichází bolest.. Ano, ta bolest přejde, pes to ani nedá ...

České e-booky o zdraví pejsků


Jul 18, 2019 ... Kam se obrátit pro radu? Koho zavolat na pomoc? E-booky odborníků na psí zdraví. V takovém případě se můžeme opřít o české e-booky o zdraví ...

Dilema, nejprve pes nebo dítě?


Pro koho se tedy dříve rozhodnout? Spousta partnerů se rozhodne mnohem dříve pro výběr štěněte než pro pořízení vlastního potomka. Péče o psa je podobná té ...

Psí agility: Co všechno to obnáší?


May 13, 2021 ... Pro koho je jaký typ vhodný? Agility se řídí podle dokumentu s názvem Řád agility FCI – Národní řád agility České republiky. Pořádají se závody ...

Turecko - kočičí země


May 30, 2018 ... Tápete však jakého vybrat? Který druh je nejaktivnější, a který zase nejmazlivější? Pro koho se jaký vůbec hodí? Zdraví a strava. 20 ...

Více toho o pro koho se hodi stredni knirac nemáme

Pro další informace o pro koho se hodi stredni knirac zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pro koho se hodi stredni knirac.