Zmáčkněte ESC pro zavření

Pro majitele no

Tipy na vše o Pro majitele no přímo od chovatelů pro chovatele.

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Co chcete vědět o Pro Majitele No?

Chcete vědět více o Pro Majitele No? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pro Majitele No a podobných témat.

Aby pes ani v zimě nezahálel


Jan 16, 2017 ... Zatímco majitelé „gaučáků“ zkracují v zimě (zvlášť v mrazech) ... Na páníčkovi tedy je, aby pro svého chlupáče vymyslel tu správnou aktivitu ...

Pravidla psí koupačky


Jul 17, 2019 ... No a naše psí parťáky přece nenecháme pařit se doma. ... Chytré toalety jsou pro majitele příjemnou náhradou klasických záchodů, ...

Cukroví rozhodně ne


Dec 22, 2014 ... No, nedejte si tu vanilkový rohlíček, tu čokoládovou pacičku, ... Chytré toalety jsou pro majitele příjemnou náhradou klasických záchodů, ...

Když se v kočkách probouzí jaro


Apr 18, 2019 ... Koneckonců kočka dobře ví, že jaro je pro odchov koťat to nejlepší období. Pro majitele doma žijících koček často není čas mrouskání nic moc ...

Psí hotely a školky


Jul 16, 2014 ... Přišla jsem si pro něj a on: ‚Hm supr no, ale já bych tady ještě ... Důležité hlavně je, aby majitelé školek psům rozuměli a měli je rádi.

Výchova kočky - trestat ji je chyba!


Oct 6, 2017 ... No a zkuste si představit, že byste v lese potkali divoké zvíře a zkusili ... S tím souvisí i určitá pravidla nejen pro majitele, ale i pro ...

Kočičí česání


Oct 5, 2017 ... Česání kočky je důležité pro její zdraví i pro utužování vzájemných vztahů. Jak často ale česat a jaký ... No, hned z několika důvodů.

Interaktivní hračky pro psy


Apr 6, 2021 ... Ne všichni majitelé čtyřnohých chlupáčů ale využívají možnosti ... No přeci o kapybaru - největšího žijícího hlodavce, který se však zároveň ...

Jak se Kulajda otrávila


Apr 22, 2014 ...No, víte, já jsem si toho všimla až v jedenáct večer…“ „To jsou akorát výmluvy, to říká každej,“ ... Zdravotní benefity pro majitele psů.

Psi v Číně mají vlastní autobus


Aug 20, 2014 ... Zatímco my řešíme, jestli nám pro cestování se psem vyhovuje víc tramvaj, ... No a ti, kdo nemají auto, nemohou si dovolit utrácet za taxi a ...

Vědci tvrdí, že


Nov 11, 2019 ... Vědci došli k závěru, že majitelé koček jsou méně depresivní, úzkostní nebo ... Jedna charitativní organizace pro domácí zvířata uvedla, ...

Více toho o pro majitele no nemáme

Pro další informace o pro majitele no zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pro majitele no.