Zmáčkněte ESC pro zavření

Prochazka

Tipy na vše o Prochazka přímo od chovatelů pro chovatele.

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Portugalský ovčák


(Cao de Serra de Aires)   Povaha plemene Portugalský ovčák je milý, přátelský a komunikativní pes. Vyznačuje se mírně nezávislou povahou, velkou aktivitou a chutí do práce. Sv..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Havanský psík


Havanský psík (Havaneser, Bichon Havanais) Povaha plemene Havanský psík je velmi veselý, přítulný, laskavý, přívětivý, hravý, inteligentní, učenlivý, poslušný, hravý, mírný, m..

Francouzský buldoček


Francouzský buldoček (Bouledoque francais) Povaha plemene Francouzský buldoček je extrovertní, veselý a inteligentní pes. Dokáže být i tvrdohlavý a umí si jít za svým, když si..

Foxhound


Foxhound (anglický honič, anglický foxhound, English Foxhound) Povaha plemene Foxhoundi jsou živí, bezstarostní, přátelští a výjimečně chytří psi. Někdy mohou být umínění a ne..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Socializační procházka


Socializační procházka, Psí akce, PESWEB. ... Procházka pro všechny vychované pejsky všech velikostí , cca hodinu, hodinu a půl, záleží na každém :).

Co chcete vědět o Prochazka?

Chcete vědět více o Prochazka? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prochazka a podobných témat.

Socializační procházka


Socializační procházka. Místo konání: Mladá Boleslav. Kontakt: info@psiskolaarka.cz. Odkaz: http://www.psiskolaarka.cz/socializacni-prochazka/.

SOCIALIZAČNÍ a VÝCVIKOVÁ PROCHÁZKA


Psí škola Bobík vás srdečně zve na socializační a výcvikovou procházku. V rámci vycházky se zaměříme také na některé cviky poslušnosti a hry, kterými lze psovi ...

Novoroční procházka loveckých psů


Novoroční procházka loveckých psů ... Milí kurzisté loveckého výcviku, přijměte pozvání na Novoroční společnou procházku s Kamilou a její smečkou :) Sejdeme se ve ...

Belgická procházka


Místo střetnutí: Hospoda u lesa, Habrovská 89, 190 14 Praha 9 - Klánovice, asi 10min pesky od vlakove zastavky Praha-Klanovice. S sebou: dobru naladu, ...

Socializačně výcviková procházka


CO VÁS ČEKÁ: v rámci vycházky se zaměříme na ovladatelnost mezi psy a ve městě, cviky socializační poslušnosti, hry, můžeme přidat i "čuchací" hlavolamy, ...

Jarní procházka se psy


Jarní procházka se psy · pejska (pejsky) · psí hračku (frisbee,..) · jídlo a pití pro Vás i pejsky · dobrou náladu · foťák.

Psí procházka s NF PES V NOUZI


Protože nám jde hlavně o ty hafany, tak si budeme povídat, ale také se učit konejšivé signály, jak odnanučit psa skákat, když nás vítá, jak psa odnaučit tahat ...

Psí procházka údolím Divoké Šárky


Jul 1, 2016 ... A přálo nám i prostředí, kde pejsci měli prostor a klid si běhat. Procházka vedla z poloviny po asfaltové cestě a pak jsme odbočili mezi pole a ...

SOCIALIZAČNÍ PROCHÁZKA s koníkem


SOCIALIZAČNÍ PROCHÁZKA. Náplň: procházka v reálném prostředí s nácviky klidného pohybu psa na vodítku, osvojování základní ovladatelnosti pomocí hry, ...

Socializační a výcviková procházka


Společné aktivity při vycházkách, mimo jiné, zlepšují a posilují kontakt mezi psovodem a psem. Akce je vhodná (nejen) pro psy, kteří mají problém s ...

BĚH PRO PESOS 2016


Součástí bude i procházka se psy. Za veškerý výtěžek bude nakoupeno krmivo pro útulky. Místo: Hostivařská přehrada ulice k Jezeru. Kousek za lanovým centrem ...

Tipy na výlety se psem


Mar 24, 2021 ... Procházka se tak stane přínosnou nejen pro Vašeho pejska, ale i pro Vás. Tipy na vylet pro psa - vsepropejska.cz (2). Severní Čechy.

Více toho o prochazka nemáme

Pro další informace o prochazka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prochazka.