Zmáčkněte ESC pro zavření

Prvni dny doma

Tipy na vše o Prvni dny doma přímo od chovatelů pro chovatele.

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Příprava na nového člena rodiny


Mít domácího mazlíčka je jedním z nejuspokojivějších zážitků, které může člověk zažít, ale je to také značná odpovědnost. Před rozhodnutím o adopci nebo přivedení domácího ma..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Saluka - Perský chrt


(Saluki, Arabian Hound) Povaha plemene Saluki je hrdý pes. Ke svému pánovi dokáže být milý, je mu oddaný, avšak k cizím osobám je odmítavý a netečný, ne však agresivní. Tento ..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Mops


Mops (mopslík) Povaha plemene Velikou předností mopse je jeho nesmírně mírumilovná, přátelská a společenská povaha. Mops je důstojný a inteligentní pes, vyrovnaný, šťastný a p..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Komondor


Komondor (Hungarian Sheepdog) Povaha plemene Tento samostatný, vyrovnaný, otužilý a k sobě tvrdý pes je ještě velmi svázán s přírodou. Jedná podle vlastního uvážení. Chovatelé..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Kanárská doga


Kanárská doga (Perro do Presa Canario, Dogo Canario) Povaha plemene Perro de Presa Canario - kanárská doga - je tvrdý, silný, vážný pes, který přesně naplňuje představu o dobr..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Italský spinone


Italský spinone (Spinone Italiano, Italian Wire-haired Pointing Dog) Povaha plemene Italský spinone je výborný lovecký pes vhodný pro práci na suchu i ve vodě. Pracuje sice po..

Italský chrtík


Italský chrtík (Piccolo Levriero Italiano, Italian Greyhound) Povaha plemene Italský chrtík je typický společenský pes s milou a veselou povahou. Je dobrosrdečný, citlivý, přá..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Starý pes – problémové soužití?


May 26, 2014 ... Jako první jsem adoptovala fenku jménem Karinka, fenka, které bylo 14let ... První dny doma jsme se jí snažili odsmradit, odstranit průjem, ...

Jak na soužití kočky se psem


Sep 18, 2014 ... Soužití kočky a psa: oddělte kočičí záchod, psi rádi pojídají kočičí výkaly, které. Důležité první dny. První den, někdy dva tři, kdy máte doma ...

Co chcete vědět o Prvni Dny Doma?

Chcete vědět více o Prvni Dny Doma? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prvni Dny Doma a podobných témat.

Pan pes


Jun 10, 2017 ... Dali jsme si čas všechno doma připravit a za týden jsme pro něj jeli. Od rána se mi honilo hlavou, jak Bobeš (odhadem 10-12 let) zvládne naší ...

Pes a mimino


Feb 2, 2014 ... Miminko poprvé doma. OVĚŘENO PRAXÍ ... První dva dny stál pořád u dveří, a co hodinu jsme spolu chodili do pokoje mimčo kontrolovat.

První hárání


May 5, 2016 ... Pokud máte doma štěněcí slečnu, mohlo by vás první hárání zaskočit, ... i doba hárání se může lišit, počítejte ale přibližně s 14 až 21 dny.

Pes a dítě


Mar 6, 2014 ... Po příjezdu z porodnice jsme ho doma neviděli čtyři dny! Zhruba první měsíc, když malá zaplakala, prchal v panice z domu.

Jak správně krmit štěně?


Feb 20, 2019 ... V první řadě je důležité říct, že štěňata jedí hodně. ... Pokud víte, že nebudete v pracovní dny přes den doma, pořiďte si aktuálně již ...

První rok života


Jun 20, 2017 ... Začalo to na podzim, kdy jsem si během týdne postavila hlavu, že nám doma někdo chybí a Izzy potřebuje parťáka. Jelikož jsem již strašně dlouho ...

Kočka na vodítku: Jdeme na procházku


May 10, 2021 ... Prvních pár dní jen doma. Pokud je kočce postroj pohodlný, připněte vodítko a opět nechte kočku, ať si zvyká. Neberte ji hned ven, ...

Jak se sbalit na výlet v několika krocích


May 9, 2018 ... A na co určitě nezapomenout, aby se váš pejsek všude cítil jako doma? Přinášíme vám první díl z našeho nového videoseriáu s Albínou a jejím psem ...

Jaké nástrahy přináší psům léto


Jun 12, 2019 ... Na ně ovšem venku mohou čekat různé nástrahy, které dokáží krásný letní den pořádně znepříjemnit. Jako první vás jistě napadne přehřátí. Proto ...

Jak naučit psa být doma sám


Oct 9, 2015 ... A co teprve to, co mě doma čekalo. ... Lékárnička první pomoci pro psy ... Venkovní aktivity se psem – ideální pro letní dny!

Jak připravit kočku na zimu


Oct 12, 2018 ... Dny se ochlazují a je na čase začít naše venkovní chlupáče připravovat na zimu. ... nebo alespoň kočku zavřete na pár dní doma v teple.

Více toho o prvni dny doma nemáme

Pro další informace o prvni dny doma zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prvni dny doma.