Zmáčkněte ESC pro zavření

Psa s pp nebo ne

Tipy na vše o Psa s pp nebo ne přímo od chovatelů pro chovatele.

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Pudlpointr


(Pudelpointer) Povaha plemene Pudlpointr je vyrovnaný a klidný pes, který má své reakce pod kontrolou. Je nebojácný, ale není agresivní. Je poměrně dobře ovladatelný a má pevn..

Perro de Pressa Mallorquin


(Malorská doga) Povaha plemene Perro de Presa Mallorquin - malorská doga - je známá svou klidnou povahou. Je velmi oddaná a věrná svému pánovi. Je to výborný hlídací a strážní..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Kanárská doga


Kanárská doga (Perro do Presa Canario, Dogo Canario) Povaha plemene Perro de Presa Canario - kanárská doga - je tvrdý, silný, vážný pes, který přesně naplňuje představu o dobr..

Dandie Dinmont teriér


Dandie Dinmont teriér Povaha plemene Tento pes je věrný a hravý. Není útočný, snese se s dětmi i jinými domácími zvířaty. Je přátelský a přitom velice dobrý hlídač. Štěkot, kt..

Anatolský pastevecký pes


Anatolský pastevecký pes (Coban Cöpegi, Cho-ban Ko-pey, Anatolia Shepherd Dog, Anatolian Karabash Dog) Povaha plemene Anatolský pastevecký pes Anatolský pastevecký pes je roze..

Americký vodní španěl


Americký vodní španěl (American Water Spaniel) Povaha plemene Americký vodní španěl je výjimečně inteligentní pes, vždy nadšený a ochotný zvedat kachny z hladiny, nebo aportov..

Afghánský chrt


Afghánský chrt (afgánský chrt, Afghan Hound) Povaha plemene Důstojný, vznešený, hrdý, majestátní a nezávislý. Tak by se dala charakterizovat typická povaha afghánského chrta. ..

(Ne)bezpečná manipulace s ocasem psa


Jul 29, 2019 ... Svaly ocasu psa · nese ocas strnule od těla a nebo jej nese křivě · bolestivost v oblasti kříže a kořene ocasu · potíže při defekaci · potíže až ...

Co chcete vědět o Psa S Pp Nebo Ne?

Chcete vědět více o Psa S Pp Nebo Ne? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psa S Pp Nebo Ne a podobných témat.

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Ze štěněte vyrostl opravdu kus psa, ale svou klícku miluje pořád. Je to prostě jeho pelíšek… Byt s námi obývá i velké kočičí společenstvo a ...

Jak psa (ne)trestat


Dec 28, 2015 ... Pes motivovaný strachem se může začít chovat agresivně, nebo se jeho ... “nachytat na švestkách”, aby si trest spojil s prohřeškem.

Umí váš pes plavat?


Aug 10, 2023 ... Ať už je váš pes milovník vody, nebo ne, máme pro vás několik tipů, jak psa s vodou spřátelit. Přestože se z něj možná nestane nejlepší ...

Vedení psa k čistotnosti


Jul 19, 2023 ... Totéž platí také o deštivém nebo chladném počasí. Jakékoli tresty v souvislosti s vyměšováním (okřikování, namáčení nosíku do moči nebo výkalů, ...

Jak zabavit psa v karanténě


Apr 2, 2020 ... Pesan se musí zabavit ať ven může, nebo ne. Skvělým způsobem, jak to ... Podělte se s námi o tipy, jak se vám daří psa zabavit a unavit.

Náhrada škody při zranění psa


Oct 9, 2017 ... Pokud se váš pes dostane do bitky s jiným psem a vyjde z ní se zraněním, ... nebo ne, případně je škůdcem osoba, která psa napadla.

Jak správně odměňovat psa


Sep 30, 2019 ... S kapsou plnou slaniny nebo piškotů vás sice pes možná bude ... Dále je třeba zmínit, že odměna by měla přicházet nepravidelně, a ne vždy.

Psí hotely a školky


Jul 16, 2014 ... Ne vždy si můžete vzít psa s sebou na dovolenou a ne každý z nás má příbuzné nebo známé, kteří se nám o něho postarají.

Cestovní pojištění pro psa


Aug 8, 2014 ... Jestli letos plánujete venčit svého psa na pláži a nejen to, ... už je váš pes milovník vody, nebo ne, máme pro vás několik tipů, jak psa s.

Jak naučit psa nosit náhubek


Nov 14, 2016 ... Náhubek nasazujte psovi ze strany nebo zezadu, ne když jste před ním. To by u něj mohlo vyvolat pocit ohrožení. S náhubkem cvičte jako s ...

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... Ti nám ale neřeknou, že se necítí ve své kůži nebo je něco bolí. ... váš pes milovník vody, nebo ne, máme pro vás několik tipů, jak psa s.

Pes a hlodavec pod jednou střechou


Apr 20, 2018 ... Jaké jsou vaše zkušenosti z vzájemného soužití psa s hlodavcem? ... je váš pes milovník vody, nebo ne, máme pro vás několik tipů, jak psa s.

Více toho o psa s pp nebo ne nemáme

Pro další informace o psa s pp nebo ne zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psa s pp nebo ne.