Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi nemoc

Tipy na vše o Psi nemoc přímo od chovatelů pro chovatele.

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pomeranian


Povaha plemene Pomeranian Pomeraniani jsou typičtí svým přátelským hravým a temperamentním chováním. Milují být v přítomnosti svých majitelů a je známo, že je velmi úzce brání..

Pointr


(English Pointer) Povaha plemene Pointr je často přezdíván králem loveckých psů, ale je vhodný i jako rodinný přítel. Je to pes ušlechtilé, jemné a laskavé povahy. Svému pánov..

Peruánský naháč


(Perro sin pelo del Peru, orchidejový pes Inků) Povaha plemene Peruánský naháč je ušlechtilý, hrdý pes, který je naprosto oddaný svému pánovi. Přestože je poměrně klidný a ště..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Mexický naháč


Mexický naháč (Xoloitzquintle, xolo ) Povaha plemene Mexický naháč Mexický naháč je klidný nebojácný pes, od přírody šťastný a veselý. Dospělý xolo, jak se mu také říká, je zv..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Co chcete vědět o Psi Nemoc?

Chcete vědět více o Psi Nemoc? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Nemoc a podobných témat.

Amigo - příběh pejska od množitele


Apr 8, 2014 ... Kontaktovali jsme "chovatele", abychom mu sdělili, že jeho odchovanec má tuto nemoc a aby psi dále nemnožil. Pán se s námi odmítl bavit, ...

Línání, nebo nemoc?


Oct 20, 2014 ... Většinou proběhne rychle a masivně, takže pes se zbaví nežádoucích chlupů naráz. Psi chovaní v bytě oproti tomu setrvávají většinu času v ...

Zimní nástrahy


Dec 29, 2022 ... Psi držení venku by měli mít dobře odizolovanou a zateplenou ... Zvláštním a vzácným onemocněním je tzv. nemoc z chladových aglutininů.

Syndrom výcvikového kolapsu


Mar 25, 2014 ... U klidných domácích mazlíčků se nemoc EIC nemusí nikdy objevit, přestože jsou ... Většina psů se vzpamatuje během 5–25 minut Psi nevykazují ...

Psincový kašel


Jan 29, 2020 ... Úplně stačí, když se v parku dva psi očuchají. Pokud má nemoc normální průběh, trvá týden nebo dva. Suchý kašel ale může přetrvávat i ...

Jak psi dokážou vyčmuchat rakovinu


Feb 10, 2020 ... Věděli jste, že psi dokáží diagnostikovat rakovinu v jejím ... to totiž vést k novým neinvazivním a levným způsobům, jak tuto nemoc odhalit.

Lymská borelióza


Aug 8, 2015 ... Nemoc způsobuje bakterie Borrelia burgdorferi, která má tvar spirály a velmi dobře se ... či více kloubů, psi se nechtějí moc pohybovat.

Jak si poradit se psím nachlazením


Oct 18, 2016 ... Psí nachlazení lze v lecčems srovnat s lidským. ... Pokud se jedná o obyčejné nastydnutí, tedy nemoc virového původu, je dobré zvířeti začít ...

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... To, že teplý a suchý čenich neznamená nutně nemoc nebo teplotu, už víme. ... kvůli vaší společnosti nebo oblíbené činnosti totiž psi dokážou ...

Čtyřnozí cukrovkáři


Dec 17, 2016 ... Víte, že cukrovkou trpí poměrně často psi a kočky? ... Pokud byste příznaky dlouhodobě přehlíželi, nemoc se rozvine do konečného stádia ...

Mýty a fakta o psech


Dec 30, 2018 ... Znamená suchý nebo teplý čumák nemoc? ... Psí nemoci, u které je jedním z příznaků pokročilého onemocnění hyperkeratóza - zhrubnutí čumáku a ...

Veterinární homeopatie


Mar 27, 2014 ... Psi k adopci · Ztracení a nalezení · Kočky k adopci · Články ... má také schopnost léčit tento stav, odstranit nemoc se shodnými příznaky.

Podzimní psí kašlání


Nov 20, 2014 ... Odborně se tato nemoc nazývá infekční laryngotracheitida, ... Psi mívají tendenci tyto hleny dávit a majiteli se může zdát, že se jim něco ...

Mýty a fakta o psech


Nov 21, 2018 ... Znamená suchý nebo teplý čumák nemoc? ... Psí nemoci, u které je jedním z příznaků pokročilého onemocnění hyperkeratóza - zhrubnutí čumáku a ...

Více toho o psi nemoc nemáme

Pro další informace o psi nemoc zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi nemoc.