Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi plaz

Tipy na vše o Psi plaz přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Uruguayský cimarron


Povaha plemene Cimarron je velmi odvážný a vyrovnaný pes. Vyniká značnou inteligencí a díky tomu lze dobře cvičit, musí se však začít včas. Stejně tak je nutná socializace už ..

Pomeranian


Povaha plemene Pomeranian Pomeraniani jsou typičtí svým přátelským hravým a temperamentním chováním. Milují být v přítomnosti svých majitelů a je známo, že je velmi úzce brání..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Bordeauxská doga


Bordeauxská doga Povaha plemene Tento pes působí naprosto klidným, vyrovnaným až flegmatickým dojmem - ostatně vzhledem ke své velikosti nemá zapotřebí na sebe dále upozorňova..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

“Psí pláže” v Chorvatsku


Jul 20, 2019 ... Pro vnitrostátní jezera to bývá naopak a psi zde do vody nemohou. ... Takto vybavenou dog-friendly pláž najdete třeba na Rabu nebo v ...

Canisterapie s bulíkem


Jan 29, 2014 ... ... čím se psi krmí a co vše potřebují (pelíšky, misky atd.) ... Dávala jsem povely sedni, lehni, vstaň, plaz, štěkej a dětem to šlo parádně.

Co chcete vědět o Psi Plaz?

Chcete vědět více o Psi Plaz? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Plaz a podobných témat.

Itálie


Jul 25, 2014 ... Mají tam psí pláž Bi Dog Beach. Ve městě Malcesine je několik hotelů, které vás přivítají i se zvířaty – včetně pláží, na které se se psem smí.

Dysplazie kyčelního kloubu


May 16, 2014 ... Všichni psi bez rozdílu, tedy i ti, u kterých se později vyvine DKK, se rodí s normálními kyčelními klouby. Z hlediska vývoje kyčelního kloubu ...

Psí Hracholusky


Psí Hracholusky. Místo konání: Kemp Keramika - Hracholuská přehrada. Odkaz: https://www.facebook.com/events/770776200351406/?ref=newsfeed.

Se psem do Řecka? Žádný problém!


Chorvatsko a Itálie jsou už celkem ohrané destinace. Zkuste vyzkoušet něco nového, kde se bude vám i vašemu psovi zaručeně líbit. Vyrazte do Řecka, autem to ...

Více toho o psi plaz nemáme

Pro další informace o psi plaz zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi plaz.