Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi tryky

Tipy na vše o Psi tryky přímo od chovatelů pro chovatele.

10+1 skvělé video s psími triky


Aug 29, 2016 ... Psi dokáží člověku změnit život - někdo díky psovi začne rád chodit do přírody, někdo začne sportovat a někdo zase začne fotit, ...

Co chcete vědět o Psi Tryky?

Chcete vědět více o Psi Tryky? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Tryky a podobných témat.

Psí triky


Psí triky · Ráda bych vás pozvala na trénink psích triků. · V první hodině vás naučím jak pejska správně namotivovat a začneme s jednoduchými triky. V druhé ...

Kurz speciál - Psí triky


Kurz speciál - Psí triky · PŘIHLÁŠKY: hlaste se písemně prostřednictvím facebooku Psí školy Bobík, události nebo e-mailu iveso@seznam.cz. · CENA · PROČ TRIKY UČIT: ...

Proč psi tak moc milují kosti


Nov 5, 2016 ... Evoluce má své triky. Psi sice postrádají speciálně utvoření zuby, jako mají třeba hyeny, aby dokázaly rozdrtit kosti, ale dokážou vytvořit ...

Rozcvička a docvička


Jan 3, 2019 ... Sekce: Péče o zdraví psa, Psí sporty ... že jim druhý parkur více sedl, ale spíš si myslím, že psi začali dávat větší pozor.

Proč má agiliťák tancovat


Aug 15, 2017 ... Sekce: Psí sporty, Agility, Dogdancing, Dogfrisbee ... Triky se pes také může protáhnout, pokud ho to tak naučíte.

Psí parkour


Sep 23, 2020 ... ... než dvanáct let v různých psích sportech, jako jsou například agility, obedience, běžná poslušnost, triky, tanec se psem a psí parkour.

Jak psi dokážou vyčmuchat rakovinu


Feb 10, 2020 ... Věděli jste, že psi dokáží diagnostikovat rakovinu v jejím nejrannějším stádiu, ... Psí srst: Jak o ni pečovat a jaké jsou triky na línání?

10+1 věta, které pejskaři nesnáší


Jul 17, 2016 ... "A k čemu ti jakože jsou nějaké ty zkoušky a triky?" ... Nejsou to psi, ale bytosti · Slova tvarují myšlení · Probíhající sbírky ...

Psí rekordy


Sep 2, 2016 ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? :) Kam dál: · 10+1 skvělé video s psími triky · Tajný život mazlíčků · Psi vs.

Sněhové psí radovánky


Jan 30, 2017 ... Sněhové psí radovánky ... Užívají si ho i naši psí kamarádi a my vám přinášíme pár psích sněhových ... 10+1 skvělé video s psími triky.

Pejskiáda Dobrovítov


V kategorii Psi s PP a bez PP do 40cm budou vybráni tři nejlepší, nad 40cm také tři ... Pejsek může ukázat všechny povely, kousky a triky, které umí.

10+1 aktivita se psem


Dec 9, 2017 ... ... je jednoduše trénink, a to ať už učíte triky, či základy výchovy. ... Hlavolamy jsem vám již přiblížila v článku Psí hlavolamy, ...

Rozcvička a docvička


Jan 3, 2019 ... Sekce: Péče o zdraví psa, Psí sporty ... že jim druhý parkur více sedl, ale spíš si myslím, že psi začali dávat větší pozor.

Tréninkový diář


Sep 29, 2017 ... Do první si sepíšu, jaké triky a co chci ten týden trénovat a to si následně rozplánuji do jednotlivých dní, ... O psí řeči aneb Velký dar.

Výcvikový tábor Želivka 2017


Můžeme se zaměřit na poslušnost jak běžnou, tak sportovní, zkusit různé triky, zábavná cvičení, kterými unavíte psí hlavičku…

Více toho o psi tryky nemáme

Pro další informace o psi tryky zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi tryky.