Zmáčkněte ESC pro zavření

Rano se psi

Tipy na vše o Rano se psi přímo od chovatelů pro chovatele.

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Pyrenejský ovčák


Povaha plemene Pyrenejský ovčák je vhodný do rodiny, dobře vychází s dětmi. Tito psi jsou k nim milí, ale nikoliv dotěrní. S ostatními zvířaty v domácnosti nemají problémy. Ne..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Italský chrtík


Italský chrtík (Piccolo Levriero Italiano, Italian Greyhound) Povaha plemene Italský chrtík je typický společenský pes s milou a veselou povahou. Je dobrosrdečný, citlivý, přá..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Irský setr


Irský setr (Irský červený setr, Irish Red Setter) Povaha plemene Irský setr je inteligentní, trochu svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný pes. Z hlediska myslivosti je ovšem v..

Chodský pes


Chodský pes Povaha plemene Tento druh psa je značně temperamentní, což ale není možné zaměňovat se zbrklostí. Chodský pes je aktivní, dobře cvičitelný a poměrně snadno ovladat..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Holandský ovčák


Holandský ovčák (Hollandse Herdershond) Povaha plemene Holandský ovčák je přítulný, učenlivý, inteligentní a poslušný pes. Je střízlivý, nenáročný, věrný svému pánovi a jeho r..

Grifonek belgický


Grifonek belgický (Grifon belge) Povaha plemene Zvědavý, rozpustilý, veselý, temperamentní, bdělý, hravý a velmi společenský pes. Belgický grifonek je nekomplikovaný, klidný a..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Bruselský a belgický grifonek


Bruselský a belgický grifonek (bruselský grifonek, belgický grifonek, brabantík) Povaha plemene Typickým znakem povahy bruselského grifonka, belgického grifonka a brabantíka j..

Broholmer - Dánská doga


Broholmer - Dánská doga Povaha plemene Povahové vlastnosti broholmera vyplývají z jeho příbuzenství s velkými dogovitými psy. Je to pes velice ušlechtilé, milé a klidné povahy..

Psincový kašel


Oct 17, 2022 ... Nejohroženější skupinou jsou štěňata, mladí psi, psi staří a nemocní. ... Kašlání se objevuje hlavně ráno a v noci a samozřejmě po zátěži.

Co chcete vědět o Rano Se Psi?

Chcete vědět více o Rano Se Psi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Rano Se Psi a podobných témat.

Proč psi štěkají?


Mar 14, 2018 ... Psi, stejně jako jejich předci vlci, komunikují mimo jiné i prostřednictvím ... Zvukové signály se výrazně liší v souvislosti s plemennou ...

Jak je to s čistotností


Jan 28, 2017 ... Obecně panuje přesvědčení, že psi jsou čistotní od přírody a do svého pelíšku si nikdy nenadělají. A skutečně to tak bývá – hned jak se ...

Více toho o rano se psi nemáme

Pro další informace o rano se psi zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o rano se psi.