Zmáčkněte ESC pro zavření

Snih

Tipy na vše o Snih přímo od chovatelů pro chovatele.

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Kanaanský pes


Kanaanský pes (Kanaánský pes, Canaan dog, Kelef K'naani) Povaha plemene Kanaánský pes je velmi inteligentní, věrný a rychle se učící pes. Je vnímavým a pozorným společníkem. S..

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Italský segugio krátkosrstý


Italský segugio krátkosrstý (Segugio Italiano a pelo raso, Italian Short - Haired Hound) Povaha plemene Je to výborný lovecký pes, schopný pracovat ve všech možných terénech. ..

Havanský psík


Havanský psík (Havaneser, Bichon Havanais) Povaha plemene Havanský psík je velmi veselý, přítulný, laskavý, přívětivý, hravý, inteligentní, učenlivý, poslušný, hravý, mírný, m..

Grifonek belgický


Grifonek belgický (Grifon belge) Povaha plemene Zvědavý, rozpustilý, veselý, temperamentní, bdělý, hravý a velmi společenský pes. Belgický grifonek je nekomplikovaný, klidný a..

Bladhaund - Anglický barvář


Bladhaund - Anglický barvář (bloodhound, svatohubertský pes, pes sv. Huberta) Povaha plemene Tito psi se chovají naprosto přátelsky ke všemu živému, milují dospělé lidi stejně..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Anglický špringeršpaněl


Anglický špringeršpaněl (Špringršpaněl, English Springer Spaniel) Povaha plemene Anglický špringršpaněl je přátelský pes, který je veselý, ale klidný. Dobře se hodí do rodiny ..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Proč pes žere sníh?


Jan 18, 2017 ... Bavíte se tím, že s pejskem vykopáváte sníh do vzduchu a on ho ✓ radostně chytá do huby nebo jen pejsek rád ochutná bílou nadílku.

Sněhové stezky v Beskydech


Jan 8, 2021 ... Městům se letos sníh obloukem vyhýbá a vydrží tam maximálně pár dní. Ovšem do hor se rozhodl dorazit a šířit tu správnou zimní atmosféru.

Co chcete vědět o Snih?

Chcete vědět více o Snih? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Snih a podobných témat.

Péče o tlapky v zimě


Jan 19, 2015 ... Jakmile napadne sníh, přijde na řadu odhrnování a posyp. To znamená, že městské psy začnou nohy zábst a pálit zároveň.

můj pes a já - Život psa


Běžkujte, lyžujte, sníh je prostě super. Spousta majitelů psů si myslí, že v zimě je psovi lépe ve vyhřátém pelíšku. Opak je tomu pravdou.

Jak pečovat o smečku tažných psů?


Aug 23, 2020 ... Psi si totiž jízdu více užívají, protože sníh je pro ně přirozené prostředí. A jaký naopak v době, kdy nesněží? Během období, kdy není sníh a ...

Péče o psa v zimním období


Jan 13, 2019 ... O botách pro městské psy je vhodné uvažovat vždy, když je na chodnících sníh, led a sůl. Stále častěji vídáme psy vybavené šálami a čepicemi ...

První pomoc při dušení psa


Sep 20, 2021 ... Při záchvatu reverse sneezing nemá pes cyanotické sliznice (modrofialové), protože nedochází k nedostatku kyslíku v tkáních – pes se nedusí. V ...

Více toho o snih nemáme

Pro další informace o snih zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o snih.