Zmáčkněte ESC pro zavření

Sova a liska

Tipy na vše o Sova a liska přímo od chovatelů pro chovatele.

Kříženec


Kříženec (voříšek, vořech) Povaha plemene Psi kříženci jsou obvykle velmi veselí, přítulní, laskaví, přívětiví, hraví, energičtí, inteligentní, učenliví, poslušní, přizpůsobiv..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

Chov sov


Feb 20, 2021 ... Sova by měla mít od budky dostatečný rozhled do okolí. TAGY; budka pro sovy · čím krmit sovu.

Dělení psích plemen do skupin


Jan 30, 2011 ... Publikováno: 30.01.2011 • Autor: © sova • Rubrika: Zajímavosti o psech. Skupina I - je nazývána skupinou plemen ovčáckých, pasteveckých a ...

Co chcete vědět o Sova?

Chcete vědět více o Sova? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Sova a podobných témat.

Chlupatí sněžníci


Jan 30, 2019 ... Andrea Petrášová. Pavel Hurecký. Adam Svoboda. Katarina Dobermann. Lada Unucková. Katka Kašparová. Andrea Petrášová. Hanka Doubková.

Vodní radovánky pod psa


Jun 24, 2019 ... Léto je tu a s ním nutné ochlazování nejen nás páníčků, ale i našich psích parťáků. A že někteří si to umí opravdu užít! ;). Dáša Hanušová.

Zaštěkej "sýýýýýýr"!


Feb 23, 2019 ... Vážně si myslíte, že před objektivem umíte pózovat se zářivým úsměvem jen Vy? Omyl! Je tu někdo, kdo je v tom profík! Má čtyři nohy, ocásek, ...

Tak zase po roce jsou tu psí Vánoce :)


Dec 24, 2018 ... Bohunka Hospergerová, Lucie Rulfová ; Anna Zdarsová, Zuzana Poprašićová ; Kristýna Košťálová, Lenka Karásková ; Alena Kašová, Dita Burian ; Lucia ...

Podzim jim sluší


Oct 26, 2018 ... Petra Friedrichová. Šedo - Útulek u Šmudliny - tento krasavec je k adopci! Více ZDE. Veronika Štěpánková, Stáňa Hanusová. Lenka Karásková.

Psí vánoční pohlednice


Dec 25, 2019 ... Vánoce a zvířecí miláčci, to jde rozhodně dohromady :) Pavel Hurecký. Lada Unucková. Lucka Rulfová. Hanka Čapková. Klára Kurucová.

Více toho o sova a liska nemáme

Pro další informace o sova a liska zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o sova a liska.