Zmáčkněte ESC pro zavření

Stenatka

Tipy na vše o Stenatka přímo od chovatelů pro chovatele.

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kříženec


Kříženec (voříšek, vořech) Povaha plemene Psi kříženci jsou obvykle velmi veselí, přítulní, laskaví, přívětiví, hraví, energičtí, inteligentní, učenliví, poslušní, přizpůsobiv..

Dalmatin


Dalmatin (dalmatinec) Povaha plemene Díky své přátelské povaze je tento pes vhodný do rodiny s dětmi. Je velice inteligentní a rád se učí novým věcem. Lze jej vycvičit k jakým..

Jak na štěňátka hravě a pohodově


Aneb jak začít a pokračovat, pokud chceme mít po svém boku pohodového čtyřnohého parťáka a možná i dogdancingovou hvězdu. Kompletní propozice a přihláška: ...

Co chcete vědět o Stenatka?

Chcete vědět více o Stenatka? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Stenatka a podobných témat.

Plán štěňátka: Život poté...


Jul 27, 2016 ... Plán štěňátka: Život poté... · Teenager 1 – Roztáhnutí křídel · Teenager 2 – Je to děsivé? · Dospělák · Zvažte plemeno a typ psa · Pojištění.

Agility pro štěňátka


V průběhu tohoto kurzu projdete se svým štěňátkem základy agility (tunýlky, příprava na zony, stranové povely), naučíte se nějaké triky, zahrajete si hry na ...

Kurz 'Pro štěňátka a psí puberťáky'


Kurz je vhodný pro štěňátka (od 3 měsíců) i pro úplné začátečníky. Vše je pouze na principu pozitivního posilování. Budeme pejsky učit na základě odměňování ...

Miniintenzivka pro štěňátka II


Miniintenzivka je vhodná pro štěňátka od tří měsíců do jednoho roka. Probíhá ve venkovním oploceném prostoru, v případě nepřízně počasí se můžeme schovat i ...

Štěňátka


Tak se nám pomalu naše štěňátka rozeběhla do nových rodin, k novým paničkám a pánečkům. Máme tu už posledního kluka, jmenuje se Adagio.

Školka pro štěňátka Rožnov


Školka pro štěňátka Rožnov ... Chcete ten spravný start do života pro Vaše štěňátko...? Naše školka je určena štěňátkům od 2 do 10 měsíců věku. Zábavnou formou se ...

Roxanka a její plaváčci


Jul 22, 2014 ... Štěňátka dal někdo do pytle a hodil je do rybníka. ... V tu chvíli již věděl, že sám fenku a štěňátka neodnese a zavolal kamarádovi.

Vychováváme štěňátka krok po kroku


Feb 28, 2018 ... Štěňátka vyžadují více pozornosti než dospělí psi, a to z jednoho prostého ... Poradíme vám tedy, jak se o štěňátka starat a jak je vychovat ...

Online kurz pro štěňata


Budete přidáni do soukromé skupiny na fb, kde se budeme intenzivně věnovat motivaci, spolupráci štěňátka s majitelem, technice provádění jednotlivých cviků. Ode ...

Základní výbava pro štěně


Apr 16, 2020 ... No přece u štěňátka! Zaměřte své hledání na měkké pochoutky a zejména snadné pro žvýkání drobných zubů štěňat. 2. Misky na vodu a krmivo. Misky ...

Více toho o stenatka nemáme

Pro další informace o stenatka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o stenatka.