Zmáčkněte ESC pro zavření

Steneci

Tipy na vše o Steneci přímo od chovatelů pro chovatele.

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Slovenský kopov


(Slovakian Hound) Povaha plemene Slovenský kopov je velice vytrvalý, ostrý pes, s velice dobře vyvinutým smyslem pro stopování. Je schopen udržet velice dlouho stopu, a proto ..

Sealyhamský teriér


(Sealyham teriér, Sealyham terrier) Povaha plemene Sealyhamský teriér je velice dobrý společník. Pokud však není dobře veden od štěněcího věku, dokáže být tvrdohlavý, umíněný ..

Modrý gaskoňský baset


Modrý gaskoňský baset Povaha plemene Modrý gaskoňský baset má své kouzlo, zajímavou osobnost a příjemnou a veselou povahu, není s ním nuda. Je velice živý, čilý, mrštný, plný ..

Lhasa Apso


Lhasa Apso Povaha plemene Veselý, sebevědomý. Čilý, neohrožený, poněkud se stranící cizích lidí. Lhasa apso je typický společenský pes vhodný do bytu. Miluje svého majitele a ..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Entlebušský salašnický pes


Entlebušský salašnický pes Povaha plemene Entlebušský salašnický pes je přeborníkem v množství vynikajících psích vlastností. Je to přátelský společník a ochranář svého pána, ..

Bulmastif - Bullmastif


Bulmastif - Bullmastif Povaha plemene Bulmastif je vzhledem ke své mohutné tělesné stavbě neobvykle energický, razantní a sportovní pes, s obrovskou odvahou a vůlí bránit svéh..

Brazilská fila


Brazilská fila Povaha plemene Toto plemeno je proslavené sebevědomím, odvahou a skutečnou tvrdostí ke všem nepřátelům. Je to tedy naprosto ideální hlídač a ochránce, ale zdale..

Border teriér


Border teriér Povaha plemene Border teriér je vysoce inteligentní, k životu se staví věcně a s velkou houževnatostí. Tito psi jsou také veselými společníky a v rodinném kruhu ..

Bladhaund - Anglický barvář


Bladhaund - Anglický barvář (bloodhound, svatohubertský pes, pes sv. Huberta) Povaha plemene Tito psi se chovají naprosto přátelsky ke všemu živému, milují dospělé lidi stejně..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Azavak


Azavak (azavažský chrt, Oska, Eidi, Azawakh, Tuareg Sloughi, Sloughi-Azawakh) Povaha plemene Azavak je přírodní plemeno a poměrně málo domestikované, takže v sobě má některé r..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Argentinská doga


Argentinská doga (Argentinský mastif, Dogo Argentino, Argentinian Mastiff) Povaha plemene Argentinská doga je ztělesněním toho, pro co byla vyšlechtěna - strážce a ochránce. J..

Anatolský pastevecký pes


Anatolský pastevecký pes (Coban Cöpegi, Cho-ban Ko-pey, Anatolia Shepherd Dog, Anatolian Karabash Dog) Povaha plemene Anatolský pastevecký pes Anatolský pastevecký pes je roze..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Co chcete vědět o Steneci?

Chcete vědět více o Steneci? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Steneci a podobných témat.

Výměna mléčného chrupu


Feb 17, 2020 ... Kolik má vlastně pes zubů? Mléčný chrup pejska je tvořený 28 zuby, které jsou postupně nahrazovány chrupem trvalým. Ten má celkem 42 zubů, z ...

Štěňata a agility


Jun 29, 2015 ... Pouze to ovlivní váš vztah a pes k vám bude mít větší/menší důvěru a proto bude sebejistější/váhavější. Jak říká Fred Brattain, psa trénujete 24 ...

Jak je to s čistotností


Jan 28, 2017 ... Obecně panuje přesvědčení, že psi jsou čistotní od přírody a do svého pelíšku si nikdy nenadělají. A skutečně to tak bývá – hned jak se ...

Více toho o steneci nemáme

Pro další informace o steneci zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o steneci.