Zmáčkněte ESC pro zavření

U more

Tipy na vše o U more přímo od chovatelů pro chovatele.

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Saluka - Perský chrt


(Saluki, Arabian Hound) Povaha plemene Saluki je hrdý pes. Ke svému pánovi dokáže být milý, je mu oddaný, avšak k cizím osobám je odmítavý a netečný, ne však agresivní. Tento ..

Norský ptačí pes


(Norwegian Lundehund, Norsk Lundehund) Povaha plemene „Norský lundehund je bývalý lovec ptáků. Dnes loví naše srdce." Norský lundehund je veselý, živý pes. Má rád pohyb a je v..

Faraonský chrt


Faraonský chrt (faraonský pes) Povaha plemene Faraonský chrt se může občas chovat dominantně k psům jiných plemen. K cizím lidem je nedůvěřivý a proto se k nim chová z pravidl..

Estrelský pastevecký pes


Estrelský pastevecký pes Povaha plemene Psi tohoto plemene jsou přirozeně sebejistí, ale klidní a vyrovnaní. Přes svou obrovskou postavu vynikají velice živým pohybem. Estrels..

Dovolená se psem - pes u moře


Dovolená se psem - pes u moře. Publikováno: 16.7.2021. 0Ohodnotit. Autor: MVDr. Hana Prausová. Zdroj: https://www.labvet.cz. Foto: Archiv Labvet.

Co chcete vědět o U More?

Chcete vědět více o U More? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají U More a podobných témat.

Mýtus o sněhu a sklovině


Jan 28, 2015 ... U mladých vitálních psů stačí dávat pozor, abyste nenabrali sníh i s pískem nebo solí ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

První pomoc při dušení psa


1 day ago ... Zvednout psa za zadní končetiny si koleduje o luxaci kyčelního kloubu zvláště u psa s vyšším stupněm dysplazie. Pes má relaxované kosterní ...

Nekuřte u zvířat


Oct 13, 2014 ... Po roce bojů, kdy jsem se marně snažila dosáhnout toho, aby se u Dixiho nekouřilo, ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

První hárání


May 5, 2016 ... Většinou to bývá mezi 7. až 14. měsícem u menších a středních plemen, u větších ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Fakta o kočičích očích


Apr 26, 2017 ... Zatímco u nás je asi 220 stupňů, u kočky je to 205 stupňů. Umí ale lépe zaostřit i na ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Jak pečovat o srst domácích hlodavců


Feb 20, 2017 ... U koček už to bývá horší, protože ty vodu (a zvlášť sprchu) obvykle nesnášejí. ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Jóga se psem neboli doga


Oct 22, 2018 ... Základní myšlenkou dogy je, podobně jako u jógy s dětmi, že společným cvičením ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Aromaterapie pro psy a kočky


Oct 21, 2016 ... Použít lze i zvlhčovač vzduchu nebo aromalampu. Tím se ovšem kvalita oleje trochu ztrácí. Pomáhá zvíře vychovat. U mazlíků se aromaterapie ...

Pravda o mořských řasách


Jun 16, 2014 ... U větších domácích zvířat, zejména u psů, je pro nás péče o mazlíčkovy zuby ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Jak nastavit fotoaparát


Aug 25, 2014 ... U větších domácích zvířat, zejména u psů, je pro nás péče o mazlíčkovy zuby ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Jak odnaučit psa loudit?


Mar 25, 2016 ... Žebrá váš pes u stolu o jídlo? Loudí i u cizích lidí, když jste v restauraci? ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... U českých pohádek jsem se zaměřila hlavně na knižní klasiku, i když většina z ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Proč s námi kočky spí v posteli


Feb 25, 2020 ... Kočky milují teplo a velmi rychle u vás doma najdou jakýkoli jeho zdroj. ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Jak psi cítí bolest


Jan 4, 2017 ... Podle většiny studií mají tedy léky tišící bolest smysl nejen u lidí, ale i u zvířat. ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Více toho o u more nemáme

Pro další informace o u more zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o u more.